Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otes

tabletki yasmin

Polecane posty

Gość otes

hej dzieczyny mam do was takie pyatnie jak dlugo bierzecie juz tabletki np yasmin albo inne i czy wsplzyjeci ze swoimi chlopakami bez zabezpieczenia jak je bierzecie??

Gość otes
odpiszcie..

Gość otes
no ja wlansie etz bez zabezpieczenia a niegdy sie nie balas ze mozesz jakso zjasc w ciaze?? ja tez biuore yasmin od roku i jest wystzko okey..no ale jakso teraz po roku zaczelam sie obawiac ze moze jednak cos wiecej zaczne uzywac:D jakeis prezerwatywy w niektore dni..ale no sama nie wiem..:(

Gość otes
aa wspolzylyscie keidsy moze po alkoholu npo jak rano bierzeciez tab;letke to wieczorem jak bylyscie na imrezie..??

Prezerwatywy w niektóre dni? A w jakie to dni? Na początku się bałałam ale potem zaufałam antykoncepcji hormonalnej. Biore tabletki wieczorem. I nie raz zdarzało mi się kochać po alkoholu

Prezerwatywy w niektóre dni? A w jakie to dni? Na początku się bałałam ale potem zaufałam antykoncepcji hormonalnej. Biore tabletki wieczorem. I nie raz zdarzało mi się kochać po alkoholu

Gość otes
no moze to dzienie zabrzmi ale w te niby dni plodne...;/ qrde bo ja czuje wg owolacje co meisiac jak mam boli mnie podbrzusze tez tak masZ??:>

Gość otes
no ale ja czuje dokladnie ze boli mnie podbrzusze w 14 dniu tabletek..