Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ini_

Inicjacja

Polecane posty

Gość Ini_

Opisze moj klopot : Wlasnie mamy zamiar rozpaczac z dziewczyna zycie seksualne. Oboje jestesmy zupelnie niedoswiadczeni ale to ja jestem facetem i powiniem poprowadzic cala zabawe. Jednak jako ze ja takze mam zero doswiadczenia to zupelnie nie wiem jak to bedzie, nie chcialbym czegos zepsuc, źle coś zrobic (wlożyć ?) Prosze wszystkich o rady odnosnie samego seksu. Jak wprowadzic, gdzie sie kierować gdy już będe w niej, żebym nie zrobil czegos glupiego... Prosze o pomoc n.t pierwszego seksu krtko mowiąc. Z gory dzieki

Ja tez tak mialam z moim facetem:) Bylismy sami na chacie a on spytal czy chce czego wiecej:P Po grze wstepnej sie zaczelo wystarczylo ze byl bardzo delikatny :P orgazmu nie mialam ale i tak bylo cudownie:) z czasem nabral doswiadczenia:P

Gość Pierdze Brosnan
niestety sam widzisz ze jeszcze nie dorosles do wspolzycia

Gość paski
chłopaku, ty się skup na tym, żeby ci się dzwignął. pierwszy raz to taki zaj**isty stres dla faceta, że potrafi hydraulika zawieść.

Gość Ini_
Cos wiecej ?

Gość taka jedna szukajaca
badz soba... jakos pojdzie. skoro oboje nie macie doswiadczenia to nie mozecie od siebie oczekiwac ze bedziecie super kochankami. badz delikatny, i stworz atmosfere jakas romantyczna:). powodzenia!