Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja.....

Fantazje

Polecane posty

Gość fantazja.....

Jakie macie fantazje erotyczne?? Ja to mam ochote na policjanta,takiego wysportowanego,silnego w mundurze-cudo I kochamy sie w trakcie przesluchania na postarunku........👄 Poezja.....

Gość bum szaka-laka
wsadze swego ptaka

Gość Henry z Żulina
A ja tam Fantazjuje że jestem na plaży, i uprawiam sex z kilkoma panienkami

Gość adsdsddsadd
o, ja mam podobną fantazję jak autorka tylko policjant bierze mnie w czasie obszukania, na masce samochodu mam też inne fantazje ale jedna wstawiona tutaj niech wystarczy ;D

Gość Pierdze Brosnan
ja marze o tym, ze dentystka przywiazuje mnie do fotela, knebluje usta i dosiada mojego ogiera

Gość Pierdze Brosnan
miałem na myśli dentyste, a kneblowanie ust oczywiście jego pytongiem

Gość łączenie tematów
Podnieca mnie seks z kobietą w stroju płetwonurka! 09:54 Wilhelm Gustloff To jest super, najlepiej jak ma jeszcze butle tlenowe na plecach (moga być puste), a w tym kombinezonie tylko taką małą dziurkę w którą wpycha się mój spryciarz.

Gość czyżby nekrofilią zaleciało

Gość tomajtom
Moja fantazja: A więc bardzo bym chciał zobaczyć takie nieskrępowane moją obecnością pieszczoty żony, najlepiej pod prysznicem, gdy oblewa swe ciało wodą. Namydla je, masuje piersi a potem z zamkniętymi oczami zdąża powoli niżej. Jej dłonie krążą po brzuszku namydlając go, jedna ręka znów wraca do piersi. Powoli krąży wokół brodawek, drażniąc subtelnie sutki. Powoli i zmysłowo… Pod pianą na jej biuście widać jak zaznaczają się różowe brodawki… Druga ręka zbliża się coraz bardziej do Jej kobiecości. M. Podnosi jedna nogę stawiając ją na podwyższeniu brodzika i odkręcając wodę zmywa z siebie mydło. Po Jej ciele drobnymi strumyczkami spływa woda, zbierając mydło i odsłaniając fantastyczne ciało kobiety. M. Odchyla głowę, wygina ciało do tyłu, zamyka znów oczy i kieruje strumień wody na twarz, potem niżej na piersi, podczas gdy druga ręka dotyka i pieści biust. Zaciska się na piersiach, masuje je. Unosi i przyciska do ciała. Strumień wody zmierza coraz niżej... Ciąg dalszy: http://www.mojasypialnia.bloog.pl/id,2582466,title,Moja-najwieksza-fantazja,index.html lub http://www.mojasypialnia.bloog.pl

Gość fantazja_fan
starsza Pani, ok 40 lat

Gość chcesz puknąć moja żonę
ma 41 lat i uwielbia sex. mnie kręci jak jakiś facet ją bzyka albo jak bzykamy ja we dwójkę

Gość fantazja_fan
tak, jesli jest zadbana iluzjonista@gmail.com

Gość zadabane 40 wpisuzjcie sie

Gość 40sa takie
Są tu jakieś fajne 40? strasznie mnie takie kręcą...

Gość truskawka001
1, DO AUTORKI: Policjanta??!! wez se jakiegos goscia z silowni i tez bedzie wysportowany i silny.. :P ;) a mi i mojej kolezance to sie marzy.... hmmmm... ... gra wstepna w formie striptizu.. oczywiscie dwoch chlopakow na nas dwie :PP dalej.. oo moze byc łódz.. kupaaa świec hehehe :D szampan.. wino... róze... relaxujaca muzyka.. gumki o zapachu truskawkowym... no i oczywsicie wygodne wielkie łózko :D:D:D mm... az slinka cieknie :P hehe czy ktorys z chlopakow jest w stanie spelnic nasze marzenia? ;d przynjamnije p oczesci pzdr :*:

Gość ja ja moge