Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa33

hipercholesterolemia rodzinna

Polecane posty

Gość ewa33

moje kilkuletnie dziecko jest chore na hiercholesterolemie rodzinna jest pod opieka lekarzy specjalistow choroba ma podłoze genetyczne zalezy mi na kontakcie z rodzicami dzieci ktore maja podobny problem to dla mnie bardzo wazne

Gość jamesmk2003
lyzeczka dziennie oleju z ryby zawierajacego omega-3, pol grzyba shitake. Cholesterol bedzie w normie w 6 miesiecy. Lekarze sa ksztalceni przez bandytow sprzedajacych leki chemiczne wiec nic nie wiedza. Unikaj miesa. Moze on potrzebuje oczyszczenie krwi; glony morskie lub spirulina, flora bakteryjna jelit moze jest niewlasciwa od nadmiaru antybiotykow. Jezeli chcesz porozmawiac to pisz do mnie bezposrednio.

Gość jamesmk2003
dziekuje za odzew, wiem ze sa rodzice ktorzy maja podobny problem i miałam nadzieje,ze znajdzie sie mama lub tata ktorzy pogadaja ze mna,no ale bede cierpliwie czekała dzieki za rady o omega 3 wiedziałam podaje je dziecku natomiast zastanowiły mnie te grzyby skad wiesz ze to pomoze,czy miales juz kontakt z osoba z podobnym schorzeniem?bede wdzieczna za odpowiedz,no i wiesz zastanawiam sie dlaczego nie lubisz lekarzy?czy z ich strony spotkało cie coś złego?

Gość ewa33
przeczytasz moja odp namieszałam ale sorry

Gość ewa33
wybacz ale dopiero poznaje ten sprzet postaram sie wysłac ci email

Witam. Szukam kontaktu z rodzinami których dziecko choruje na hipercholesterolemię. Bardzo proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam. Ewa.