Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolezanka24

KOMPLEKSY? .... /

Polecane posty

Mam wspaniałego mężczyznę. Ostatnio mi się oświadczył i jest cudnie. Ale... wiem, że miał przede mną 3 kobiety, z którymi spotykał się średnio 2 lata. Widziałam je... Śliczne, zgrabniutkie, pełne piersi, brunetki, długie włosy - no dosłownie laski, jakich mało na tym świecie! A ja? Też długie włosy - ale blondynka. Zgrabna? Też - 36 rozmiar. Ładna? Yyy... Sama nie wiem. Piersi? Ehh.. Zaledwie 75B. MASAKRA Wcześniej jakoś mi to nie przeszkadzało. Aż do teraz... Czuję się po prostu brzydka. Tak chciałabym mieć te głupe pełne C. No po prostu jestem załamana. Wstyd mi się przy nim rozbierać. Czuję się brzydka! Zaraz zaczniecie pewnie pisać, że skoro mi się oświadczył, to i tak mnie kocha i w ogóle ahh i ehh. Ale to nie zmienia faktu, że bardzo źle się czuję wiedząc, że miał takie śliczne kobiety, a wybrał taką, która ma małe piersi... Wiem, że lubi kobiety o pełnych kształtach. I to jeszcze bardziej mnie dołuje. Czuję się brzydka przy nim Kocham Go ponad życie, ale nie czuje się przy nim jak kobieta... Przez te głupie cycki. Wiem - może przesadzam i zaraz zaczną się na mnie wrzuty, że pusta jestem czy coś, skoro mi o piersi chodzi. Ale każdy ma kompleksy... Ja ostatnio coraz większe. Ehhh... Jakie te dziewczyny są śliczne! Dlaczego one mieszkają w naszej okolicy... Ehhh.... ____ Temat przeniosłam z forum erotycznego

Gość no to gratuluje
sama wpedzasz siebie w kompleksy.. nigdy nie bedziesz tym kim nie jestes...wiec pokochaj siebie, jeden juz to zrobil (Twoj narzeczony) dlaczego ty nie mialabys tego zrobic ? :):):)

Tu też Ci odpowiem :D Ale Ty te jego laski też nago widziałaś? Czy całkiem odziane, na zdjęciach? Wiesz, jak założę odpowiednie \"rusztowanie\", to też mi \"potencjał\" rośnie - mniej więcej do Twojego rozmiaru, wymarzonego 75 B... Bo na co dzień to marniutkie A. DO tego nędzne, wypadające włosięta koloru mysiego. Myślisz, że powinnam się już iść powiesić czy może chwilę zaczekać? :-0 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, optymizmu! :-D 😘

No i co z tego,ze są sliczne?? On nie jest juz z zadna z nich! Taka mala rada: nie narzekaj na przy nim na siebie. Muisz sie starac choc troche byc pewna siebie. To bardziej przyciaga niz słodka minka..nie porownuj sie z nimi! Jestescie zareczeni! Punkt dla Ciebie! Staraj sie byc przy nim seksowwna, usmiechnieta i...akcepyujaca siebie! Powodzenia!

do -> no to gratuluje Jeszcze niedawno nie miałam kompleksów. Ale wiesz... Jakoś tak sympatycznie i miło napisałeś do mnie, że nawet lekko się podbudowałam :D Mam nadzieję, że te kompleksy mi przejdą. I to mogłyby już mi przejść...

Gość marmolada7
Nie porównouj się do nich!!! Skoro jest z Tobą,a nie z nimi i to własnie Tobie się oświadczył to znaczy,że w Jego oczach jesteś najpiekniejszą kobietą na świecie i żyj w przekonaniu,że tak właśnie jest. Poza tym pomyśł,że ludzie mają naprawdę różne gusta i różne poczucie piękna.Te osoby które dla jednych są śliczne,dla innych w żaden sposób nie są atrakcyjne................... Więcej wiary w siebie.Twój mężczyzna napewno to odczuje.

Gość no to gratuluje
przepedz te kompleksy jak najszybciej, bo jeszcze sie na dobre u Ciebie rozgoszcza :) ciesz sie zyciem !!!! ♥ korzystaj z niego, dopoki mozesz ! masz przeciez z czego sie cieszyc.