Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrutni

A potem się wszyscy dziwią czemu ja tak nienawidzę facetów

Polecane posty

Gość okrutni

Jeden drań zgwałcił i zamordował 7-letnią dziewczynkę, Ojczym zabił swojego małego pasierba, nożownik ranił 7 osób. Możecie mi wmawiać, że nie powinnam generalizować, że nie wszyscy są tacy sami, ale ja nie mam żadnego meskiego wzorca w rodzinie, wszyscy są tacy sami.Mężczyźni to potwory.

Gość oczywiscie generalizujesz
tak samo mozna powiedziec, ze wszystkie kobiety sa lesbijkami, dziwkami, dzieciobojczyniami, feministkami itp - zaleznie od tego na jakie 'wzorce' zwracasz uwage :O

Gość 24
a co my tu bedziemy o feministkach. na dziesieciu najbardziej znanych seryjnych mordercow jest tylko jedna kobieta, reszta chlopy, czysta statystyka, widac testosteron zle wplywa na mozg

Gość psycholek
w Zakopanym to była kobieta

Gość 24
a ja mowie o tych znanych, co zabijali ludzi w dziesiatkach, a nie o jakiejs nozowniczce po szampanie

Gość Bogu niech będą dzięki
A feminizm jest zły? Gdyby nie feministki, to kobiety nie mogłyby kończyć szkół i wiecznie siedziałyby w domu przy garach.

Gość oczywiscie generalizujesz
jesli ktos wie na czym on polega, to raczej nie :D ale ostatnio slowo 'feministka' stalo sie prawie obelga, symbolem kobiety, ktora w pogardzie ma rodzaj meski - dlatego tez wpisalam :D:D:D

\"Jeden drań zgwałcił i zamordował 7-letnią dziewczynkę, Ojczym zabił swojego małego pasierba, nożownik ranił 7 osób. Możecie mi wmawiać, że nie powinnam generalizować, że nie wszyscy są tacy sami, ale ja nie mam żadnego meskiego wzorca w rodzinie, wszyscy są tacy sami.Mężczyźni to potwory.\" nie masz żadnego męskiego wzorca w rodzinie ale wzorujesz się na takich przypadkach ??

Gość ołszyn
to nie męski rodzaj jest zły :0 to ludzie tacy są. Generalnie :D:D

Gość żle sie dzieje
na tym zasranym swiecie :o 🖐️ xaxaxa.

Gość ołszyn
lecz ludzi dobrej woli jest więcej

Gość żle sie dzieje
hehe ale Ty pieszczocha jestes

Gość cwqfeqwfd
co za kretyńskie rozumowanie... ja to bym się dziwiła nie tyle temu że nienawidzisz facetów ale że tak nielogicznie i niedojrzale myślisz a więcej mi się nie chce pisać bo nie ma do kogo