Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petra.

bole podbrzusza przedmiesiaczkowe.... po tabsach wieksze!? ktos ma podobnie?

Polecane posty

Gość petra.

j.w odkad stosuje doustna antykoncepcje bardziej boli mnie podbrzusze juz ok 2 tyg. przed miesiaczka. do lekarza sie wybieram juz w przyszlym tygodniu, wiec nie szukam porady tylko pytamz ciekawosci, czy ktoras z Was tez takowe dolegliwosci ma. nie jest to bol taki, ze nie mozna go wytrzymac-NIE, tylko nie jest to przyjemne..:(

Gość ki-ki
też tak mam, biorę tabletki od 5 lat i zrobiło mi się to jakieś 3 miesiące temu, byłam na różnych badaniach i wszystko jest ok. Lekarz zmienił mi tabletki, ale nadal jest to samo, więc chyba będę musiała iść do niego po kolejną zmianę

Gość petra.
ja jak wogole zaczela miesiaczkowac mialam bardzo boolesne @ pozniej mi przeszlo a odkad mam tabsy to przez 2 tyg przed @ odczuwam powiedzmy dyskomfort:( i nigdy wczesniej nie bolely mnie piersi.. :( tabsy biore regularnie i zabezpieczam sie dodatkowo wiec ciaza raczej w gre nie wchodzi (hope so:) ) dzieki ze sie odezwalas. do lekarza i tak sie wybieram pozdrawiam seredcznie

Gość glupie to jakies
hej jestem w tej samej sytacji:P zaczelam brac tabletki po miesiecznej przerwie i ciagle bolal mnie brzuch.....ale bardzo bardzo... w koncu nie wytrzymalam i odstawilam tabletki w polowie opakowania;/ a wizyte u gin mam dopiero za miesiac;/

Gość petra.
ja przejde sie jakos w przyszlym tygodniu moze.. ale kurcze widze ze nie tylko mnieproblem dotyczy:(

Gość Mariama
pierwsze opakowanie, brzuch zaczal bolec na kilka dni przed okresem i ciegle boli, a to juz 3 dzien krwawienia (jak nie bralam to bolal mnie tylko 2. dnia okresu)