Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amethystka

bardzo prosze o rade albo cokolwiek

Polecane posty

Gość amethystka

chciałabym Was prosić o rade/ pomoc. Z góry dziękuję za to chodzi o mnie i mojego przyjaciela. znamy sie już długo od jakiegos czasu jesteśmy blisko, brdzo mi na nim zależy i kiedyś chciałam z nim być nie wyszło bardziej z jego winy ale pozostaliśmy przyjaciółmi choc początkowo było ciężko!! zawsze jednak coś nas ciągnęło ku sobie i ostatnio na imprezie prawie sie przespaliśmy! on się z tym źle czuł ja też najgorsze jest to że on chce wiedzieć co to bylo z mojej strony a ja nie wiem co mu odpowiedziec! bo dla mnie to wiele znaczylo, bo on sam wiele dla mnie znaczy. Ale boję się ze jak mu to powiem to wszytko się zepsuje bo może dla niego to byla poprostu chwila faceci tak mają prawda? a jak mu powiem ze dla mnie to byla tylko chwila(co będzie kłamstwem) to co on sobie o mnie pomyśli prosze o rade pomoc, nie wiem co z soba zrobic:(

Gość amethystka
nie mogę chyba tak poprostu ryzykować i mu powiedzięć ze czuje do niego coś więcej niz do przyjaciela. on kiedyś nie chciał ze mna być więc pewnie dalej nie chce a przyjażni jego nie chce i nie mogę stracić. naprawde proszę o rade!

Gość ametystko...
skoro prawie się przspaliście wnioskuję, że On również tego chciał:D nie zapominaj,że do tamga trzeba dwojga :) zaryzykuj!

Gość amethystka
ale przecież wiadomo ze faceci czasami tak maja prawda... Pozatym skoro sie zle z tym czuje i uwaza że zachowal się jak wiadomo kto to chyba bardziej gnębioą go wyrzuty sumienia że dla mnie to coś znaczylo a dla niego nie:( juz mógłby lepeij nie chcieć tego wiedzieć...

Gość amethystka
czyli co mam powiedziec prawde? czy poprostu pominac to pytanie tylko jak bedzie nalegal... a dodam ze nie umiem klamac

Gość amethystko ja tez tak mialam
tylko ze my wogole o tym nie porozmawialismy i wszytko sie skonczylo:(

Gość taka sama.....................
sluchaj ja milam podobna sytuacje, tylko ze ja tu bylam ta strona ktora miala watpliwosci, po roku sie namyslilam:P chlopak byl cierpliwy, wyznal mi co czuje i tobie radze to samo.