Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22

Wpadka czy niewpadka?

Polecane posty

Gość 22

Wiem,ze nie bede oryginalna jak napisze ze mam problem, i ze cholera, potrzebuje rady. Wczoraj wspolzylam z chlopakiem, bez prezerwatywy, jednak on nie skonczyl we mnie. Ostatni okres mialam 17 grudnia takze jestem w polowie cyklu jakos i najprawdopodobniej mam dni plodne.. I co teraz? Jak myslicie, brac ta tabletke postinor czy nie? Myslicie ze mam duze szanse na ciaze? Nie widzi mi sie branie tego postinoru, ale ciaza tez mi sie nie widzi.. Prosze o Wasze opinie, o jakas rade.. Pomozcie glupiej kobicie..

Kobieto, pytasz nas czy myślimy że jesteś w ciąży. A niby skąd mamy wiedzieć? 50% że jesteś, a 50% że nie, ale chyba taka odpowiedź Cię nie zadowala.

Gość mala83.
ja bym wziela ale ja jestem straszny ciazoschizol. dlatego ze jestem ciazoschizol ale zabezpieczam sie PRZED a nie PO. nie sadzisz ze lepiej uzyc jednak gumki? one nie gryza, albo tabsy, globulki, i kilka innych rzeczy? wspolczynnik z przerywanego nie jest niski. ja bym wziela ale i tak musisz isc po recepte wiec pogadaj z lekarzem, lepiej Ci doradzi niz ja

Gość 22
Dzieki za odpowiedzi, wiem ze lepiej sie zabezpieczac przed a nie po- tak tez zazwyczaj robie, ale tym razem glupota wziela gore... no i chwila. Ale tak sobie mysle ze jesli nie skonczyl w srodku to moze nie bedzie tak zle.. Ale powolij zaczynam sie zastanawiac skad wytrzasnac recepte.. Troche sie boje tych tabletek, ze one jakies straszne cegly sa..