Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micholandia

jest odważna aby zostać kochanką....

Polecane posty

Gość a nas to wali
Właśnie, jest odważna czy jest głupia ?

Gość raczej głupia

Ciekawska zauważ, że napisałem bez kasy szuka kochanki- nie szukam kobiety do rozmowy, długich spacerów w świetle księżyca, czułych słów kochanki szukam- kobiety której będę pożądał tak jak ona mnie i z którą będę się spełniał a porozmawiać mogę z kumpelą....

Gość iwetkaa
ja mam juz dosyć tego omdlenia....juz mi starczy....poomdlewam w ramionach faceta, który mnie będzie kochał, czcił, pożądał i uwielbiał ;)

Gość iwetkaa
micholandia>> a bez kasy to znaczy , ze zona będzie dopłacać za tę kochankę czy jak?

micholandia -topik brzmi ,,jest odważna aby zostać kochanką.... \'\' to wszystko jest uzależnione od tego czego oczekujesz od swojej potencjalnej kochanki??? ja osobiście jestem typem wierzącym w ta prawdziwa miłość-wiec zamiast szukać kochanka szukała bym miłości

Gość iwetkaa
a co na to Twoja zona? rozumiem, ze macie otwarty związek i ona nie ma nic przeciwko?

ciekawska tak!!! ale nie pobzykać tylko się kochać a dla zainteresowanej żona nie musi wiedzieć o niczym przecież kochanka to raczej osoba, która jest w cieniu z dala od ogniska domowego. Wiedzą o tej sytuacji tylko dwie osoby...

Gość iwetkaa
oj, no co Ty? Czemu zona ma nie wiedzieć?Moze się przyłaczy...

kochać:D no dobra zostawiam bez komentarza UWAGA! to juz wiem czego oczekujesz nie lubię sie wycinać no ale..a z zona nie możesz sie kochać?-nie chcesz nie odp. nie moja sprawa

Gość Kasiulek_xx
Może byś z kobietą spróbowała :D??

Gość Kasiulek_xx
może to powtórzymy :D

ciekawska ale dlaczego myślisz, że mój związek jest nieudany, że brak w nim czegokolwiek? może wracam do natury i chcę podkreślić swoją wartość jako samca lub coś tam jak nazwą to psychoanalitycy czy teraz zwykły seks musi mieć psycho otoczkę?

Gość Kasiulek_xx
pragnę sexu !! czy to trudno zrozumiec ? moj vibrrrr juz mi nie wystarcza....

myślisz, że mój związek jest nieudany, że brak w nim czegokolwiek---->nie powiedziałam tego zasugerowałam tylko ze zona może być równie gorąco ty jednak masz ochotę na cos nowego, cos z ekstazy i chwila strachu dla tego tak sie bronie i co dzień staram sie aby sex nie stał sie rutyna--boje sie jednak ,ze kiedyś sie złamie--nie raz pokusa była duża ale czy warto dla chwili przyjemności przekreślać to co sie ma..tak wiem-myślisz: nie wyda sie-a jak sie wyda? poza tym znam siebie zżarły by mnie wyzuty sumienia wiec jak coś chce nowego pierw muszę zamknąć to co jest teraz-a tego jak na razie nie zrobię

Gość iwetkaa
brrawo ciekawska !! daj ciekawskiej wódki !🖐️

ciekawska ciekawe jestem pełen podziwu dla CIEBIE. Mam nadzieję, że mnie nie osądzasz tak jak ja nie robię tego z Twoimi poglądami, spojrzeniem na świat itp. Powiedz jak moje poszukiwania wyglądają z TWOJEJ STRONY. Jest BZYKACZEM JAK MNIE NAZWAŁAŚ? A może zwykłym faciem pragnącym kobiecego ciała

Gość orgazmotron
czyżby moje poglądy były be?

nie osadzam i nie mówię ,,nigdy\'\' jak ci pozwala na to sumienie;) oj tak wypiła bym sobie ale zimne piwko:D ananasy

Bycie kochanka nie swiadczy o odwadze tylko o wlasnej glupocie:o Wiem cos o tym bo ten etap zycia mam za soba:o

Gość orgazmotron
i nie ma kobiety- kochanki