Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmellka

OCHRONA WŁOSÓW W SOLARIUM ??? !!!

Polecane posty

Gość Carmellka

Nie wiecie jak najlepiej chronic włosy w solarium ? Promienie UV maja potworny wplyw na wlosy! Zawsze mialm strasznie zniszczone i nic im nie pomagalo, od jakiegos czasu wymyslilam zeby chronic wlosy czarna bluzka i ich stan sie poprawil ! Moze sa jakies specjalne czepki do tego przeznaczone ?

a na skórę nie mają potwornego wpływu? nie słyszałam jeszcze o raku włosów, więc nie musisz się o nie aż tak martwić...

Gość Carmellka
To jak wytlumaczysz, ze od czasu kiedy chronie wlosy, to porawila sie ich kondycja i juz nie sa takie wysuszone ?

a w którym miejscu napisałam, że solarium nie szkodzi włosom? napisałam, że powinnaś się bardziej martwić o swoją skórę. włosy będziesz miała tylko wysuszone, a rak skóry to nie jest defekt kosmetyczny...

Gość Carmellka
a ja sie nie pytalam o skore, tylko o wlosy, poza tym za bardzo uogolniasz, twierdzac, ze bede miala raka skory - bo skad mozesz wiedziec jak czesto na to solarium chodze ? a martwie sie o wlosy bo po jednorazowym opalaniu wlosow nie mozge rozczesac... To chyba normalne, ze ludzie w dzisiejszych czasach chodza do solarium, a ty od razu widzisz skrajnościami. Mam bardzo wrazliwe wlosy i chce je chronic. PS. dogryzacze, nie udawajcie, ze sie martwicie o cudza skore :)

no to sama widzisz, że jednorazowa wizyta w solarium szkodzi włosom. uwierz, że skórze również - więc nie ma znaczenia, jak często chodzisz. a wiesz, że od jednego papierosa też można dostać raka? dziwne, nie? ale prawdziwe, niestety. i nie wiem, co mają do całej sprawy \"dzisiejsze czasy\". jeśli już, to w dzisiejszych czasach należałoby oczekiwać od ludzi większej świadomości. dla mnie to, że ktoś chodzi na solarium, nie jest normalne, tylko przerażające ;)