Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne przemęczenie

dziwne przemęczenie-ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość dziwne przemęczenie

właściwie to mam od bardzo dawna, cały czas a najczęśiej w godzinach popołudniowaych nie mam na nic ochoty ,właściwie najlepiej bym leżała /wtedy od razu zasypiam/ oczy same się kleją,niby zmęczenie, nie wiadomo co , raczej się wysypiam staram się spać po 8-9 godzin, ale i tak ledwie zwlekam się z łóżka, póżniej parę godzin w pracy , najczęściej przed komputerem, /ale nie cały czas/ w sztucznym oświetleniu, właściwie dotleniam się tylko w czasie powrotu do domu, popołudnia i wieczory są ciężkie. ktoś ma coś podobnego, może brak jakiś witamin czy czego tam? uprzedzę napewno niektórych że to z pewnością nie ciąża, ten stan trwa od kilku lat.

Gość zmień nawyki
żywieniowe. Prawdopodobnie to niedobór witamin lub jakichś innych ważnych składników w naszym odżywianiu. Najlepiej idź do lekarza pierwszego kontaktu i opowiedz swoje objawy. Ja też się tak źle czułam jakiś czas temu. Zmieniłam dietę, uaktywniłam się i przezwyciężyłam ospanie. Nasz organizm tak się zachowuje w czasie zimy, jesieni. To normalne.

Gość zbyt mało ruchu

Gość ojojojjj
oj oj ja też tak mam, ciągle tylko ziewam i spać mi się chce, ludzie w pracy pytają czy coś się stało, bo ja ciągle chodzę z miną zrzedniętą a o wszystko z braku chęci do czegokolwiek, czasem gdy budzę się rano, to zła jestem na cały czas, że w ogóle żyje a wstawanie do pracy o 6-7 rano, to już prawdziwy koszmar i walka z ciągłym dylematem: wstać czy nie wstać i zadzwonić po urlop na żądanie... teraz też ledwo na oczy patrzę tak mi się spać chce...

Gość jamesmk2003
Poczatki cukrzycy. Zmienic odrzywianie i zastosowac wodna glodowke 10 dni. 100% gwarancja na powrot zdrowia i energji. Jest forum na ten temat.

Gość właśnie przed...
przed chwilą czytałam, że niedobór magnezu może mieć takie skutki.Mam tak samo i chyba zaraz skoczę do apteki, bo już mam siebie samej dość przez to...

Gość plociuch
tak ma polowa narodu zima ,za malo swiatla