Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otinek

Spozniajaca sie miesiaczka...

Polecane posty

Gość otinek

Witam.A ja mam taki problem ze ostatni raz wspolzylam z chlopakiem na poczatku listopada, i potem normalnie pod koniec listopada dostałam miesiaczke... tak jak powinno byc.. a teraz juz jest 2 styczen a ja nadal nie mam miesiaczki,tej co powinna byc w grudniu pod koniec...zaczynam sie troche martwić:( bo nie wiem co jest grane... dlaczego mi sie opoznia? czy jest mozliwe ze moge byc w ciazy? wydaje mi sie to niemozliwe bo gdy sie kochalismy z chlopakiem zabezpieczylismy sie i raczej zabezpiecznie nas nie zawiodło, bo sprawedzalismy czy gumka nie pekła... i w ogole przeciez juz mialam miesiaczke po tym calym naszym stosunku... i nie wiem co moze byc przyczyna braku tej miesiaczki? moze to ze byly swieta i wielkie obzarstwo;P a nie zauwazylam u siebie zadnych objawow ciazy;] znacie moze jakies domowe sposoby spowodowania miesiaczki:>?

Ciaze wykluczam;) Stres, zmiana diety-obrazstwo, moga opoznic krwawnienie. Jezeli sie zabezpieczyliscie to spokojnie. Wez sobie ciepla kapiel moze lampa czerwonego wina i powinno pomoc, ale jesli okres sie nie pojawi to lepiej udac sie do lekarza...