Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżynka123

powiedzcie mi,że to możliwe

Polecane posty

Gość śnieżynka123

Czy mozna w tym kraju dorobić się zaczynając zupelnie od zera? Ja mam 24 lata , moj narzeczony 26. On skonczyl studia, ja koncze w tym roku. Chcemy zalożyć własną firmę. Bierzemy kredyt. Na pomoc od rodzicow nie mamy co liczyć. Mamy mieszkanie i samochód, ktore dostaliśmy w spadku. Poki co , ja dorabiam jednoczesnie studiując (dochod ok. 500zł miesięcznie) on pracuje w pewnej firmie (dochod ok. 1400). Jakie mamy szanse osiągnąc coś w tym kraju???Pytam poważnie! A moze jest tu ktos kto tez zaczynal od zera i mu się udalo?

Gość okip
ja zaczynam mam podobne dochody i troche znajomosci ale dreczy mnie to samo pytanie co ciebie :( wiec chentnie dowiem sie czegos od innych ktorym sie juz powiodlo :)

Gość mi się powiodło
ale ja zaczynałam 15 lat temu, to byłe inne czasy. Wiele moich znajomych przerwało studia bo byli porywani i kuszeni przez przyszłych pracodwców.

Gość adrianna z dolnego
Życze powodzenia W Polsce to raczej trudno sie dorobić chyba , że nerwicy

Gość śnieżynka123
Faktycznie, poczatek lat 90 to byl idealny czas, aby zalozyć wlasną firmę. Szef mojego narzeczonego wybudowal sobie wtedy 3 chaty. No ale niestety, my w tamtym czasie bylismy jeszcze w piaskownicy

Ja z moim narzeczonym również zaczynaliśmy podobnie jak Wy. I narazie jakoś ciągniemy :) Na rynku jesteśmy już ponad roczek i zaczyna być coraz lepiej. Też mamy kredyty itd, ale mamy również zapał do pracy i chęć osiągnięcia czegoś :)

Gość up bo ciekawe

Gość to zależy jaki to rodzaj
działalności

Gość sniezynka123
kati24 a czym się zajmujecie?

Gość jeszcze raz up

Gość zależy czego
od razu po studiach z męzem nie mielismy pracy, on coś tam dorabiał, po roku znaleźliśmy oboje, wiesz, pokolenioe 1000 netto, ale wystarczyło, by na raty brać lodówke, komputer, kanape itd. w końcu samochód. Niestety nie mamy własnego m i tego raczej się nie dorobimy przy takiej pensji