Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapach

perfumy - tylko te z najwyższej półki

Polecane posty

Gość zapach

Witam. Sprzedaje perfumy jak w temacie. Tylko te z najwyższej półki i mowa tu o firmach takich jak: Calvin Klein, Chane, Christian Dior , Davidoff, Escada, Giorgio Armani , Hugo Boss , Lacoste, Paco , Very Valentino i ewentualnie według życzenia Kenzo. Perfumy są ze sklepowych półek. Mam na nie zniżki do 40 %. Taką zniżkę sklepy robią przeważnie tylko przed świętami typu Boże Narodzenie czy Walentynki. Każdy produkt jest oryginalny za czym idzie oryginalne opakowanie. Mieszkam w Warszawie więc jeśli ktoś chce to mogę się umówić na mieście żeby osoba zainteresowana zakupem mogła zobaczyć perfum. Mogę wystawić również produkt na allegro, wcześniej jednak należy skonsultować się ze mną na gg. w celu dowiedzenia się o cenę bo każdy perfum ma cenę inną a listy pisać tu nie będę ponieważ jest to zbędne, wystarczy napisać na gg i ją podam.

Gość jagoo
a numer gg??

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to podaj Gg bo mam pytanko

Gość zapach
no tak. gg. 6 0 7 9 2 5 0 :) zapraszam

Gość bo kazdy perfum.... o matko

Gość każde perfumy -
liczba pojedyncza od słowa "perfumy" nie istnieje!!! One - te perfumy - a nie "ten perfum" :O

Gość Cóż ...
Najwidoczniej i sprzedawcy ekskluzywnych perfum nie przejmują się już poprawną polszczyzną. Tylko to trochę dziwne, gdy nie umie się nazywać poprawnie tego, co się promuje i sprzedaje.

Gość zapach
faktycznie słowo ''perfum" używany jest tylko w określeniu takim jak na przykład " Nie ma tych perfum ". Napisałem z błędem to prawda. Macie się z czego cieszyć bo udało wam się znaleźć błąd. Ja jak czytam artykuły na różnych portalach to też widze wiele błędów. Ten temat nie powstał po to by pisać takie rzeczy i zwracać uwagę z powodu źle odmienionego rzeczownika i muszę przyznać, że tego złego nawyku nauczyłem się właśnie z internetu. pozdrawiam i nie pisać mi tu takich rzeczy proszę bo każdemu się może zdarzyć :]

Gość znalezli sie
mistrzowie gramatyki i ortografi .... ciekawe czy kazdy z was zawsze jest taki poprawny, jestescie załosni!!!!!! idzcie leczyc swoje kompleksy gdzie indziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poala
po prostu zle sie czyta post z bledami - zwlaszcza taka oferte to zniecheca i podwaza wiarygodnosc

Gość zapach
sprawa dotycząca tego jak piszemy poprawnie w różnych formach słowo ''perfumy'' zostaje zakończona :) Gratulacje dla mistrzów gramatyki i ortografii :) Szkoda tylko, że taka afera przez to powstała kiedy ja tym co robie a sprzedaje PERFUM-Y po okazyjnych cenach robie ludziom dobrze :]

Gość zapach
Mam również możliwość załatwienia TESTERÓW. Nie są to testery zapakowane w szare pudełka tylko w pudełka specjalnie do tego przeznaczone, czyli w pudełko danych perfum z napisem "tester". Ceny wahają się od 120-160 zł.

Gość wąsik
a zdrdzisz cene damskich perfum Armani mania?? 100 ml ??

Gość a mnie
interesuje Dune Diora, 100 ml, ew. tester, jakie ceny?

Gość elisana
a mnie interesuje dior hypnotic poison, ysl - baby doll i britney spear fantasy

Gość każdy perfum..../
matko boska, siadaj do słownika ortograficznego, a nie zajmuj się handlem. każdy perfum....:( naród schodzi na psy P.S RADZIŁABYM SIĘ WYSTRZEGAĆ, JAK SAMA AUTORKA NAPISAŁA, JEST ONA Z WAWY-A TAM JEST COŚ TAKIEGO JAK STADION, GDZIE SĄ SAME PODRÓBY....KOSMETYKÓW RÓWNIEŻ.

Gość zapach
przykro mi to stwierdzić ale iloraz inteligencji u niektórych jest bardzo podobny jak u truskawki i to takiej gnjącej :] Lepiej się już dziewczyno nie wypowiadaj bo tylko się pogrążasz .. Informacja do zainteresowanych : moje GG. 6 0 7 9 2 5 0. Tu rzadko zaglądam więc lepiej będzie porozmawiać na gg.

każdy perfum..../ ==> Ty też nie jesteś mistrzem pisowni polskiej... Skoro się już czepiamy tuż przed niedzielnym obiadkiem, to chcę Ci powiedzieć, że nowe zdanie zaczyna się dużą literą... A co do poala - jeszcze gorzej czyta się post, gdzie autor nie używa polskich znaków. Masakra

Gość afro
jak dla mnie podroby i tyle.

Gość grażka*79*
to nie są podróbki a na pewno nie te testery. Dziś je kupiłam od kolegi i jestem zadowolona. Nie ma co oceniać nie mając dowodów. Kiedyś też się nacięłam na podróbki dlatego wolałam się ustawić. Jest Ok

Gość afra
sciema-na bank podstawiona panienka...rzeczy prawdziwych-oryginalnych- nie sprzedaje sie za polowe ceny, albo sa kradzione albo podroby

Gość zapach
jeżeli umiesz czytać to zauważysz, że napisane jest taniej nawet do 40%, czyli niektóre produkty są tańsze o 15%, niektóre 5% a niektóre 30%-40%. Dużo ludzi pisze na gg. i jakoś nie widzą problemu bo potrafią skorzystać z okazji. Widocznie ktoś ci zrobił kiedyś przykrość oszukując i teraz się wyżywasz.

Gość afra
nikt mi nigdy niczego podrabianego nie sprzedal bo kupuje tylko w perfumeriach-wole dolozyc 20 zl i miec z glowy klopot i szukanie detali.... cytuje:Taką zniżkę sklepy robią przeważnie tylko przed świętami typu Boże Narodzenie czy Walentynki. no wiec juz dawno jest po swietach, no wiec skad masz niby znizki? produkty jesli oryginalne nigdy nie sa sprzedawane za grosze.A obnizka 5 procent to wlasciwie zadna okazja. do tego bedac cuczciwym sprzedawca zawsze podaje sie zrodlo towaru, :]

Gość afra
lepiej juz kupowac testery bo z natury sa mocniejsze, szkoda tylko ze potem w perfumeriach panie swieca oczami ze nie maja testerow...co sie dziwic jak wyprzedane

Gość cenna znizkowa
wlasnie, ze czasem mozna kupic ze znizka, ja sama mam zawsze oryginalne perfumy i kosmetyki, ktore moj chlopak kupuje mi z 75% znizka! Po prostu pracuje w fabryce tych perfum i pracownicy placa tylko 25% ceny.

Gość jozia z sopotu
Jasne, i gdzie jest ta fabryka w ktorej on pracuje, i ile tych perfum moze kupić?

Gość cenna znizkowa
Fabryka jest w Anglii, a kosmetykow moze zakupic 15 miesiecznie, plus ma jedno zaproszenie dla goscia, ktory moze kupic 1 rzecz ze znizka. Nie chcesz to nie wierz :P

Gość zapach
Anglia to jest główne źródło, gdzie pracuje 3 moich znajomych. Stamtąd mam oryginalne perfumy. Testery z innego źródła ale też nie są podrabiane. Ahh ta Polska mentalność, na każdym kroku widzicie złodzieja..

Gość no wiesz............
lepiej byc ostroznym, bo niestety na kazdym kroku sa oszusci. Choc mozna kupowac taniej, ale trzeba sie miec na bacznosci i nie dac zrobic w bambuko. Polecam e-bay, tam znajdziecie pelno oryginalnych kosmetykow po okazyjnych cenach, czasem jest naprawde tanio!