Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3x3x3

BLAGAM O RADE BO JUŻ ZGLUPIAŁAM I NERWY MI PUSZCZAJĄ

Polecane posty

Gość 3x3x3

Mam 23 lata od 10 miesiecy jestem z facetem bardzo sie kochamy on ma 34 lata i byla zone i dwujke malych dzieci (rozwod w toku) nie z mojej winy bo juz jak sie poznalismy był po 1 sprawie .Żona go zdradzila i ma obecnie 3 dziecko z innym facetem .Ale wyobrascie sobie ze odszukala mnie w pracyzadzwonila do wlascicielki firmy gdzie pracuje i powiedziala ze ja blokuje jej droge do pogodzenia sie z mezem i jak bybylo tego malo naskoczyla na mnie .Czy ja mam jakies prawa przeciesz ona nie moze decydowac o moim zyciu osobistym !!! ze tez mi sie trafila bardzo religijna pracodawczyni CZEKAM NA RADY ??????

Gość Zadszwoń do niej
no kazdy ma inny charakter, ja na twoim miejscu bym do peezdy zadzwonil i spieerdolil na czym tylko swiat stoii, pracodawce tez, fajnie zebym pozwolil komus wchodzic w moje zycie z bucioram, ale tak jak pisalem kazdy jest inny wiec....

Gość 3x3x3
Cholera powinna oceniac moja prace a nie zycie osobiste :(

Gość kto pamieta
ale beznadzieja ze nie do ciebie tylko do szefowej zadzownila :/

Gość 3x3x3
moja pracodawczyni jest bardzo religijna i ma 16 dzieci ogromnafirme i sama zapomniala ze syna wysylala do stanow bo tutaj cpal :)

Gość bzdury piszecie
a moze faktycznie jest szansa na zgode w ich zwiazku i ty wszystko psujesz?

Gość 3x3x3
malo tego pracodawczyni stwierdzila ze porozmawia z moimi rodzicami bo to co ja robie to ludzkie pojecie przechodzi wyobrazacie sobie ???

Gość 3x3x3
Ciekawe jak ma byc zgoda jak dostala caly dom ma 3 dzieckoz facetem z ktorym mieszka w domu wbudowanym przez mojego faceta bo ona w zyciunie pracowala a wogle kto wydzwania po pracodawcach?

Gość Zadszwoń do niej
i Ty sie jeszcze zastanawiasz :classic_cool: ja jebe, przeciez pracy jest teraz od ch...tralalalala, a wygarnac pracodacy to przeciez sama przyjemnosc :D, ehh...nie rozumiem Cie :O

Gość adrianna z dolnego
Myśle , że ona nadal kocha swojego męża i dlatego jest wśćiekła na Ciebie. Myśle , że jeśli była zdolna do tak co bądż niskiego poziomu ratowania związku to nastaw sie , że to dopiero początek oj nie zazdroszcze Ci Trzeba być bardzo zdesperowanym, aby dzwonić do obcej osoby i prosić ją o wtrącanie się MIEJ TO GłęBOKO GDZIEś I NIE POKAZUJ , żE TO cIE OBCHODZI

Gość 3x3x3
Chyba naprawde zloze wymówienie i niech spieprza

Gość 3x3x3
musze przyznać że mnie wbilo w ziemie jak pracodawczyni przyszla do mnie po jej telefonie matriks

Gość adrianna z dolnego
OCHłOń A POTEM ZASTANóW SIE JAK NA SZMACIE SIę ODEGRAć , BO JA TEGO OCZERNIANIA BYM NIE DAROWAłA

bądz mądrzejsza i nie odpłacaj tym samym,nie znizaj sie do poziomu jaki niektorzy Ci tu proponują,rob swoje

Gość 3x3x3
jeszce nic nie powiedzialam mojemu bo by ja chyba rozszarpal a moze powinnam ?? jak myslicie ??

wiesz ja narazie bym poczekala moze akurat szefowa nic nie zrobi tylko tak mowi teraz :D ale jak zacznie sie mieszac tzn zadzwoni do Twoich rodzicow lub zrobi cokolwiek innego to zwolnij sie z pracy (jesli masz oczywiscie mozliwosc znalezc cos innego) a potem podaj wścibską szefową do sądu pracy ;) tylko wczesniej pozbieraj jakies dowody (nagraj te jej pouczanki i grozby telefonowania do Twoich rodzicow) bo bez tego zadnego odszkodowania nie wywalczysz :D

Gość adrianna z dolnego
A swoją drogą nie wyżywaj się na facecie Jemu na pewno i tak jest ciężko Wjedności siła

Gość chore
kurna.. przeciez to tylko zle swiadczy o tej kobiecie (bylej zonie) i jej psychice i niedojrzalosci! ..ze nie potrafi prywatnych spraw zalatwiac jak trzeba, tylko miesza w to czyjes sprawy sluzbowe! ta twoja szefowa niezla jest... ja bym zj.. na funty taka, ktora dezorganizuje prace mojej pracownicy.

Gość 3x3x3
wlasnie rozmawialam z moja mama i ona juz dzwonila do niej (znaja sie bo moja mlodsza siostra chodzila z jej synem do podstawowki)moja mama powiedziala ze o wszystkim wie i mnie popiera i ze ja jestem juz dawno pełnoletnia idecyduje o swoim zyciu sama kochana mamusia chyba zwolnie sie z tej pracy

Gość nie zwalniaj sie
bo ta p... osiagnie, czego chciala - zeby Cie upodlic i zniszczyc Ci zycie

Gość adrianna z dolnego
Nie zwalniaj się , tym bardziej wkurzy to Jego była

Gość bez pojęcia
ludzie to mają narąbane w głowach, tą kobietę możesz oskarżyc o zniesławienie, a pracodawcę też jesli cię za to zwolni to też będziesz mogła zaskarżyć, nie znam się zbyt dobrze na przepisach ale na to jakieś paragrafy sie powinny znaleść możesz się z tym udac do jakiegoś prawnika i zapytać co i jak, wiem że porady korztuja to może w twoim miescie są jacys prawnicy działający w czynie społecznym w moim mieście jest kilku takich którzy udzielają bezpłatnych porad.

Gość bez pojęcia
nie zwalniaj się poczekaj aż ona cię zwolni wtedy będziesz miała szansę na odszkodowanie.

jeśli masz możliwość - to moze zadzwoń do jej obecnego faceta i poproś go, zeby swoją kobietę trzymał na smyczy, bo chce go w rogi walnąć z meżem, z którym się rozwodzi :-D

Gość trawaeara
odbijaz męzow szmato to licz sie z konsekwencjami, oczywiście że blokujesz jej droge, a moze maż by jej wybaczył wkoncu maja wspolnie dzieci, a ty kuuuurwo żeby cie wywalili z pracy mam nadzieje że twoja pracodawczyni to uczyni bo jeszcze jej odbojesz meża i bedziesz sciemniac że to nie z twojej winy, wal sie szmato

Gość nikita75
Nie zwalniaj sie w razie kłopotó oskarż pracodawce o mobing bo nie ma prawa szykanować sie za Twoje życie prywane w pracy niech oceniają Twoją prace... Co do Twojego faceta moim zdaniem powinna mu powiedziec o tym zdażeniu, ukrywanie nie wyjdzie Ci na dobre... A ta jego była to chyba jakaś psychopatka, niestety coraz więcej takich dam ... Pozdrawiam i życze więcej cierpliwości i proponuje olać babsko jak zobaczy ze Cie nie zastraszy to sprubuje czegoś innego ;-)

Gość Hahaha ..
Nie wierzę że takie historie zdarzają sie naprawde :D Co za chora sytuacja. Zabiłabym szmate chyba.

Gość nikita75
trawaeara nie tobie oceniać jej postępowanie lepiej pilnuj swojego męża żeby ci do jakiejś młodszej nie zwiał :-) Co do wybaczenia ludzie wybaczyć mężowi czy żonie zdrade z konsekwencjami gdzie rodzi sie dziecko (nie moje) wyrzuciłabym babe na zbity pysk niech idzie do kochanka... wybaczenia sie zachiało .. po wybaczenie to do ojca rydzyka

Powinnaś powiedzieć mu o tym niech ją ustawi inaczej nie da ci spokoju i bedzie jeszcze gorzej cie oczerniać.