Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce z pomaranczy..

podobac sie sobie! MOŻLIWE??

Polecane posty

chce triche schudnac i podobac sie samej sobie, zrobic niespodzianke chlopakowi i wyzbyc sie kompleksow. czy jakis pomysl na diete macie? jestem niestety wylaczona z cw. fiz. z racji kontuzji. wzrost 160 waga 62. do ilu powinnam zejsc? wydaje mi sie ze przy tym wzroscie 55 jest ok. (??)

Skoro masz 160 to 55 kg powinno byc okey. Moze byc nawet ciut mniej,ale nie wiecej - wtedy juz jestes \"grubszej kosci\":) ja mam 167 i chce wazyc 55 kg bo wtedy najlepiej sie czulam. Teraz waze 60. Przylacze sie do Ciebie:)

heh to super. przede wszysktim chodzi mi o MOJE DOBRE SAMOPOCZUCIE na drugim miejscu stoi On

Gość slonce z pomaranczy
dzieki .. tylko brak mi silnej woli do slodziutkich ciastek. rzucilam palenie i uwazam to za NIC wporownaniu z tym jakbym rzucila slodycze:) dodam ze palilam dobre 6 lat tak z 15 papieroswo dziennie

Gość arlie
Ja zaczynam od jutra. PO pierwsze zmienić dietę, na zdrową ! Nie radykalną, nie 1000 kcal. Poprostu zdrową. Trzeba jeść 5 posiłków. Małych. Najlepiej talerz dzielić na trzy części i wszytskiego mieć po równo, dużo warzywek i jabłek. Jaką miałaś kontuzję ? Na pewno są jakieś miejsca ciała które możesz ćwiczyć. Zadbaj o siebie. Wprawiaj się w dobry humor innymi rzeczami niż słodycze, kup sobie dobry kosmetyk ujędrniający, zafunduj zabiegi kosmetyczne. Mówię ci że to wszystko kwestia mantry. Codziennie powtarzaj sobie, że chwila słabości nie jest warta twojego samopoczucia z powodu złej figury. Ja sobie tak codziennie powtarzam od tygodnia i czuję że jestem gotowa.

Gość moze jakies fitness
aerobik basen albo cos takiego? podobno swietnie poprawia fgure i w ogole jest rewealacyjne dla zdrowia. tylko ta silna wola....

Gość Obudzona
Pewnie że możliwe Ja się sobie podobam, wreszcie Dieta, sport, pozytywne nastawienie, dystans do siebie Udało się, już nie mówiąc o innych, uśmiech i radość przyciąga ludzi Już nie jestem sama, mam kupę znajomych i zakochałam się Wam też życzę

heh uwielbialam aerobic dopoki moglam na niego chodzic narazie zostal mi basen i brzuszki w domu..brrrrr.. zakochana jestem od dawna i od tak samo dawnych czasow jestem z .... Nim wiec szczesliwa jestem ale chce jeszcze szczesliwa byc przed lustrem. dita ze zredukowaniem wszyktigoe nie ma sensu juz to wiem. al wiecie co?? chyba tym razem podchodze z wiekszym zapalem do tego!! dzieki!!

Gość czerwone_jabluszko
jak bedziesz bardzo chciala i bedziesz sie starac to sie uda napewno!!

Gość slonce z pomaranczy...
podnosze swoj temat:D