Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kattarynka

Endokrynolog

Polecane posty

Gość kattarynka

Czy ktos może polecić dobrego endokrynologa ze śląska? Najlepiej z Katowic, Gliwic, Zabrza lub Bytomia:)

Gość A co problemik ze wzrostem
kurde wy to byście chciały być tylko wysokie żeby mieć wysokich kolesi!! Żeby się śmiać z niskich facetów i mieć z nich zwałę!! Naprawdę wstyd mi za was laski !!

Gość po co się udzielasz
Skoro nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to prosze nie wypowiadaj się! A do co do Twojej, jakże niedojrzałej wypowiedzi: to NIE... nie mam problemu ze wzrostem i mam gdzieś facetów i to czy są niscy czy wysocy! I to by było na tyle co do skomentowania Twoich wypocin... nie mam ochoty zniżać się do Twojego indywidualnego poziomu intelektualnego! A teraz do dobrych duszyczek czasem zaglądających na forum... czy ktoś mi pomoże i odpowie na pytanie?:)

Gość heeellllllppppp

Gość wejdz na forum o tarczycy na g
na gazecie tam są adresy

Gość nie ma z okolic które podałam

Gość wpisz w google dr stęchły
bardzo go chwalą:)

Gość wpisz w google dr stęchły
http://szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=dr+st%EAch%B3y&A_szukaj=tresc&A_szukaj=temat&zywe=2&sort=data_desc&poz=0&ile=15&x=0&y=0

Gość taka tam
a zna ktoś może te lekarki: Kos-Kudła Beata, prof. ŚAM, dr hab. med. Spec. chorób wewn. i endokrynologii Siemińska Lucyna, dr nauk med. Spec. chorób wewn., endokrynolog. ????

Gość martamf
Polecam dr Krysiaka.Przyjmuje w Katowicach na Żwirki i Wigury. Duże umiejętności i kulturalny sposób bycia

Gość prywatnie na pawla
czy z nfz??

Gość rozkaLa
Ja pomocy szukałam wszędzie. Wielu lekarzy sugerowało mi, że coś sobie ubzdurałam. Tutaj https://psychomedic.pl/endokrynolog-warszawa trafiłam na świetnych specjalistów, którzy mi pomogli. Jak widać nie każdy lekarz zna się na tym, co robi...

Gość gość
UPRZEDZAM przed lek. endokrynolog TOMASZ BARTUSZEK opowiadam akurat o swoim przypadku. D.R.A.MA.T przyszłam do doktora z wieloletnią hiperprolaktynemią. Byłam w stanie agonalnym, lęki, nerwica, zaburzenia podstawowego funkcjonowania. Pan Tomasz Bartuszek przekazał mi ze tak wysoka prolaktyna nie ma absoultnie zadnego wplytu na to co sie ze mna dzieje. WYMUSILAM LEKI. Kazał mi się zwrócić do psychiatry. NA SZCZESCIE tydzien po tej wizycie trafiłam po znajomosci do doktor , która wspoltworzyła klinike endokrynologiczna w krk specjalizująca się w tzw. podwzgorzach ( hormony etc). wszystkie moje objawy potwierdziła ze przyczyną jest prolaktyna, zakazała mi chodzić do psychiatry natomiast doradziła aby pana Bartuszka wysłać do takiego. Dramat i WSTYD. Wykończyłby mnie psychotroopami.

Gość anan

zawsze można żle trafic, z lekarzami bywa różnie

Gość eggo

To ja z kolei ja jestem zadowolona z dobrego endokrynologa w gabinecie w Sofimed w Krakowie na Norymberskiej. Zresztą tam wszyscy lekarze, których odwiedziłam byli bardzo w porządku, placówka ma po prostu dobrych specjalistów.