Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwww

Kiedy rodzić????????????????

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwww

w jakim wieku najzdrowiej dla dziecka i wogule

Gość najlepiej
po 9 miesiacach ciazy

Gość taraewqwww
najlepiej od 20 lat do 27 lat, potem rodza stare ropy i dzieci sa brzydkie tak jak mamuski ich, to jest normalne stara cipka, macica i wogule. nie podoba mi sie jak babcie rodza dzieci, rodzic powinny młode dziewczyny a nie stare baby dla których kariera była wazniejsza, a na starosc im sie zachciało dziecka . , i sie faszeruja hormonami a fujjjj niech żyja młode mamy, starym ropa mówimy dowidzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! kupcie sy jamnika

Podobno najzdrowiej dla kobiet i dziecka to 20-29 lat. Przed tym wiekiem jeszcze (podobno,nie każda) nie jest ukształtowana miednica itd. A po 30 rokiem życia to już ponoć większe szanse na komplikacje podczas ciąży, choroby dziecka itp. Ja mam 21 lat, za miesiąc rodzę bo jak to niektórzy mawiają- nie chce być mamą na starość.A pozatym chcę mieć więcej dzieci i mam nadzieje, że zdąże przed trzydziestką.

nie no gratuluje....pogdamy jak bedziecie po 30stce zobaczymy czy sie bedziecie uwazaly za staruszki....nie mam nic przeciwko mlodym mamom,ale radze uwazac na takie ostre slowa....i po czterdziestce rodza sie zdrowe dzieci........

Pewnie że się rodzą, ale tu chodzi o ryzyko, nawet lekarze o tym mówią, że w tym wieku juz po 30dziestce łatwiej o poronienie i jakieś wady serca itd..każdy to wie.

moj gin twierdzi, ze najlepiej miedzy 22 a 30rz urodzic pierwsze dziecko, a w ogole z ciazami zdazyc przed 35rz. tak jest najzdrowiej i dla dziecka i dla mamy:)