Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujacaaa

Prosze o opinie..

Polecane posty

Gość poczatkujacaaa

Od dzis zaczynam odchudzanie i szczerze mowiac jestem poczatkujaca..Mam prosbe chcialambym abyscie sie wypowiedzialy co do mojego dzisiejszego menu. Czy duzo zjadlam?Czy mniej wiecej tak odzywiajac sie moge schudnac??nie chodzi mi o efekty 10kg w tydzien bo raczej chodzi mi o taka mniej rygorystyczna diete:) Bede wdzieczna za kazda wypowiedz:) a oto moje menu: 1,5 kromki ciemnego chleba z chuda szynka 2 pomarancze ziemniaki 2 male z kapousta czerwona oraz kawalkiem miesa(ok 100g) Migdaly i orzechy(garsc) daktyle(ok 5 malych sztuk) bulka kukurydziana z szyneczka chuda i do tego pol ogorka no i niestety pokusilam sie na 3 kostki czekolady Naliczylam 1100 kalori ale nie wiem moze cos zle licze:o bo jakos malo wyszlo

Gość prawa zastrzezone
a czy orzechy nie są przypadkiem bardzo kaloryczne ??

Gość poczatkujacaaa
na wadze wyszlo mi ok 80kal za orzechy:)

zastosuj taka zasade, zeby nie laczyc ziemniakow z miesem, na obiad zjedz mieso z surowka, a na sniadanie zamaist chleba z szynka to zjedzz samymi warzywami. Jezeli Cie interesuje taki sposb zywienia to poszukaj czegos w necie na temat diety rozdzielnej. Ja ja stosuje od prawie miesiaca i jestem z niej zadowolona.

Gość poczatkujacaaa
ok dzieki poszukam:) a moglabys mi krociutko powiedziec dlaczego nie mozna laczyc miesa z ziemniakami??one maja malo kalorii w sumie:)

a wiec krociutko;) ziemniaki, chleb, ryz, makarony-weglowodany mieso, zolte sery, jaja, -bialko, podstawa tej diety jest nielacznie produktow o wysokiej zawrtosci bialka z produktami wysokoweglowodanowymi...

Gość poczatkujacaaa
i przez takie nielaczenie mozna schudnac??

Gość poczatkujacaaa
moze ktos sie wypowie jeszcze?

no ja chudne, oczywiscie dobrze dolozyc do kazdej diety jakies cwieczenie ale jak mi sie nie sklada:)nie umiem powiedziec ile kilogramow schudlam bo sie nie waze, ale ciuchy w ktore jeszcze niedawno ledwo co sie dopinalam teraz zaczynaja byc luzne:)

mam pytanie do "od niedawna optymistka " a co polecasz na obiad (oprocz zup) i na kolacje??z czym mozna zjesc ser biały??prosze o rade??

poczytajcie na dietach o diecie dr Haya , to jest dieta nie łączenia. POmaga w porządnym trawieniu produktów.