Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddd

Nie mogę się pogodzić z tym ,że On zerwał ze mną...

Polecane posty

Gość dddddddddddd

To miłość na odległość ,on przebywa obecnie w Anglii,ja w Polsce,dzisiaj powiedzial mi przez telefon ,ze jest mu trudno i podjął decyzję o rozstaniu...bylismy narzeczenstwem,bylam gotowa czekać na Niego...on jednak okazał się zbyt słaby...nie mogę się otrząsnąc po tej rozmowie,bardzo go kocham...

a może właśnie zrobił ci przysługę? może właśnie zwolnił miejsce dla innego faceta, który będzie cie kochał... zresztą.. co to za facet, zapomina (łatwo) ? nie łam się

Gość dddddddddddd
czy jeszcze się łudzić?

\"bylismy narzeczenstwem\" a zrywa przez telefon ?? dziwne ... bardzo dziwne - co to za milosc byla ??

Gość dddddddddddd
bylismy ze sobą dwa lata...ma do mnie pretensje ,ze podejrzewam go o zdradę,ze stale wypytuje go ,kiedy przyjedzie...

Gość dddddddddddd
przegralas zycie>daruj sobie...

daruj sobie - opisuję samą prawdę, byłem, wiem, widziałem, za granicę wyjeżdża cała masa nastolatek i dwudziestoparolatek, wiekszośc z nich nie ma pracy i łapia się wszystkiego i wszystkich. Powiem tak, mój kolega, ma w Londynie taka przyjaciółkę która przychodzi do niego na noce całe i dostaje jeść i 10-15 funtów za nockę. Ooje sa zadowoleni, więc jeżeli piszesz daruj sobie to miej świadomośc, że zgadzając się na ten wyjazd, sama poniekąd podjęłaś taka decyzję

Gość dddddddddddd
spytalam go ,czy powodem zerwania jest inna kobieta, myslę ,ze przyznalby się

Do ... przegrałaś życie.... Ty to wiesz jak kobietę podnieść na duchu, niech ciebie koń kopnie ... wyczucia mniej niż zero PS Kazdy jest inny, a ten twój przyklad niczego akurat nie dowodzi :-D