Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzsruszyła mnie twoja historia

Jaki gadżet do łóżka - niesmiała kobieta

Polecane posty

wibrator mam swojej kupić, kulki czy co ? Który sprawia największą radośc i przyjemność ?

Jeśli chcesz kupić swojej pani jakiś gadżet to kiepski chyba z ciebie kochanek :D

urozmaicić jakoś trzeba

Gość łóżko przez ó
debilku, piaskownica to dla ciebie lepsze miejsce

Do urozmaicenia nie potrzeba wcale gadżetów więc twierdze,że cienias z ciebie a nie kochanek :D :classic_cool:

cienias to cię zrobił :D

Kup sobie gamoniu wibratorek do twojego pustego łba ,bo w nim napewno nie ma mózgu więc coś cię stymulować musi :p A w ogóle to jakieś gimgówno z ciebie :p Obrażać mnie możesz bo mnie to nie rusza ale nie czepiaj się innych ,a zwłaszcza tego,który mnie zrobił,bo do pięt mu nie dorastasz :p

sądzisz autorze,że nieśmiała kobieta ucieszy się z wibratora?może od razu analne dildo i stanik z dziurami na sutki?może dyby?lol

Gość wzruszyła mnie twoja historia
xyzed , widzę że masz jakies komleksy. Pier*olisz nie na temat. Więc dostałeś na co zasłużyłeś gówniarzu. Co do sięgania do pięt temu co cię zrobił... hmmm wyjątkowe (sic!)musiało to być, jaki ojciec taki syn - mawiają. Po tobie wiele się nie spodziewam.... a po kimś to musiałeś odziedziczyć... ps. określenie "cienki" odniosłem do rozmiaru, ale widać pustaku nie rozumiesz i zacietrzewiasz się bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia . Cya tępa pało. :P

to ty kutasie zafajdany masz kompleksy jeśli gadżety ci są potrzebne :p I to by było na tyle bo z kimś tak światłym jak autor tego tematu nie da się rozmawiać.Przecież wychodzi na to ,że wszystko lepiej wiesz,to po cholerę pytasz :p

Gość wzruszyła mnie twoja historia
nie, no ja super kochanka nawet nie śmiałem pytać o zdanie... tylko... po jaki ch*j się wpieprzasz zawsze tam gdzie cię nie chcą i pieprzysz nie na temat ?

Gość łóżko przez ó
bo kobiety na oczy nie widziales. ciagle wierzysz, ze twoj marny kutasek i lapanie za cycki wystarczy?

Gość klassi
Teraz jest taki wybór wibratorów, że wszystko zależy od tego co lubisz :) Wiem, że najlepsze gadżety takiego rodzaju są z silikonu, nie ma co kupować z jakiegoś innego tworzywa.

Gość myszka mikiki
lepiej wibrator niż kulki. Tylko wręcz taki prezent bardzo delikatnie i dyskretnie, pozwól aby kobieta sama odkryła czy jej pasuje a pózniej po kilku dniach dołącz do niej. Miłej zabawy.

Gość stylonka
Zgadzam się :) Z kulek przyjemność ma tylko kobieta. W ogóle ostatnio też odkryłam w jednym z warszawskich sklepów Secret Place ten wibrator we-vibe, z którego może czerpać też przyjemność partner podczas zbliżenia. Niesamowita sprawa, czy ktoś z Was może go ma?