Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loewe28

normalnie sie załamałam....

Polecane posty

Gość loewe28

doł , ogladam zdjecia z gór i sylwestra , ale sie zapusciłam jestem gruba:( nie moge na siebie patrzeć, spaliłąbym i wyrzuciła wszytskie te zdjecia znow mam ciuchy niemal w rozmiarze 44:( a nosiłam juz 40:( porazka, wyc mi sie chce, jak sie zmotywowac, prosze o pomoc:( co sie ze mna stało:( chce sie odchudzac i wytrwac w tym...

Gość wrzuć fotę
to ocenimy:-p

Gość loewe28
wole nie , az mam łzy w oczach :( jak to si emogło stać:( od czego zacząć:( czy to odpowiedni moment zeby si eprzebudzić... musze, ale jak jestem słaba psychicznie;(

Gość wiesz coooo
To tylko chwilowe, ja też jak zobaczę swoje zdjęcia, to jestem załamana, obiecuję sobie,że tym razem to już muszę schudnąć... i co? I NIC! Z roku na rok jestem co raz grubsza...

Gość ja ci powiem ze
jestes grubym prosiakiem! i nie wiem ja sie tak mozna zapuścic! a do odchodzania sie ni potrzeba byc silnym psychicznie tylko mniej ŻREĆ !!!

Gość loewe28
to juz jest moent przełomowy... ja to wiem i sie nie poddam obojetnie kto i co tu bedzie pisał, nie waze 100 kg waze 72 niedawno wazyłam 62:(

Gość loewe28
wiesz co a ile wazysz? :(

Gość wiesz coooo
Ja już szczerze mówiąc straciłam nadzięję, że kiedykolwiek schudnę...Ważę 68 kilo przy wzroście 166.Niedawno tj 3 m-ce temu odstawiłam tabletki anty i miałam nadzieję, że będzie mi łatwiej schudnąć...Fakt, apetyt może mam mniejszy, ale to chyba nie wystarczy...

Gość XXXYYYZZZ
Ważyłam 59, a waże tyle co Ty. Trudno sie mówi, stało się, dobrze, że jest zima, chodzimy w kurteczkach i plaszczykach, zacznij teraz odchudzanko, a jak wiosną zrzucisz wierzchnie okrycie, to ukaże się piekny Łabądek :)

Gość loewe28
ja mam 164 :( tabletki tez juz dawno odstawiłam, moj chłopak zawsze kochał mnie taka jaka jestem, mu to nie przeszkadzał mi tez:( tylko chyba nie zdawałam sobie zprawy co sie stało i jak wygladam obecnie, sukcesywnie co miesiac cos w góre:(. potrzebuje wsparcia wiem o tym, a z siebie dam jak najwiecej

Gość loewe28
to jesdt granica i moment przełomowy 4 lata temu schudłam 20 kg, zawsze borykałam sie z nadwagą,a le nie doprowadze sie do tego co kiedys wazyłam. oj NIE

Gość ja ci powiem ze
to musisz byc bardzo krępa, mając 72 kg i rozmiar 44... ło matko

Gość wiesz coooo
Problem w tym, że ja już próbowałam wszystkiego... Chudłam kilka kilogramów, a pózniej znów w górę i tak cały czas... Totalna załamka. Jeszcze kilka lat temu ważyłam max 59-60 kg, teraz w porywach do 70 nawet! A jak się pilnuję 67-68...

Gość loewe28
wiem ja tez wazyłamnajwiecej 85 kg gdzies 4 lata temu i schudłam ponad 20 w ciagu chyba 8 miesiecy i to bez specjalnych eyrzeczen ograniczajac produkty chodzac raz w tyg na basen i wygladałam naprawde ładnie, kobieco, nie jakos tam wychudzenie, ale teraz ... moze nie wygladam jak kiedys, ale okragła buzia, podbrodek, garderoba w kt znow nie wchodze i co raz wieksza rozmiarowka na metkach, chodze na aquaaerobik , sprobuje w to wdrozyc troche racjonalnego odzywania, szczegolnie chipsom, pizzom i roznym takim powiedziec stop i podjadaniu oraz jedzeniu o poznych porach bo to jest bardzo zgubne

Gość loewe28
xyz zaczynam odchudzanko u mnie po kurtce i po wszytskim widac ze przytyłam to tak nie tuszuje, sama sie zle czuje patrzac w lustro, rano wyciagam z 6 ubran i co chwile zmieniam bo w kazdym wygladam zle:( ech

Gość loewe28
a ja wiem ze jak juz sie zmotywuje i zaczne i beda efekty to bede w tym trwac , mnie zalamało rozstanie z ex on mnie zostawił przezyłam to ,a jestem ta grupa osob ktora zajada smutki i stresy, i tak sie pewnie zaczeło z tygodnia na tydzien co raz wieksze folgowanie i w ciagu 2 lat jest jak jest

Gość loewe28
ech przynajmniej sie wygadałam

Gość wiesz coooo
Nic innego nam nie pozostaje...:-(

Gość loewe28
pozostaje optymizm i walka;) jestem w stanie jej podołac;) moze sie ktos do mnei przyłaczy albo ja do kogos w grupie razniej:)

Gość nitekiki
loewe28 wiesz co ja mialam dokladnie tak samo :( a jeszcze do dzisiaj cos mi zostalo ... kilka zbednych kilogramow i bardzo krucha silna wola :( mam 26 lat, meza, siedzacy tryb zycia i rok temu zachaczylam o depreche zawsze mialam tendencje do tycia ale udalo mi sie schudnac i wazylam 57kg - przed slubem, wygladalam slicznie....pozniej - jak ty nie wiem co sie stalo, "öbudzilam" sie z waga 75-76kg i przekletym 44 :( , na dzien dzisiejszy waze 65kg. jeszcze 8 i osiagne cel - powiem ci jedno warto cos z tym zrobic !!!!

Gość patelka
ja jestem w podobnej sytuacji tyko nie wiem jak to zrobic czy stosujesz jakoś diete to napisz jestem ciekawa bo nie chce obudzic si ez efektem jo-jo

Gość nitekiki
ja stosuje diete 1000 kcal, i 2 razy w tygodniu chodze na basen ale moja dieta to nie dieta cud, nie schudniecie w miesiac 10kg!!!! ja chudlam 1kg na tydzien a czasami nawet mniej, tydzien przed okresem waga stala (wiedzialam dlaczego ale i tak wylam jak bobr do poduszki:( ze wszystko na nic ) i tak ze zmiennym szczesciem pozbylam sie 10kg., teraz jest mi jeszcze trudniej ale sa duze, mniejsze i drobniutkie rzeczy, ktore sprawiaja ze chce sie to ciagnac - odwagi dziewczyny i wiary :D

Gość patelka
jesli możesz to napisz konretnie co jesz i w jakich ilościaach i o jakiej porze

Gość patelka
nie mam czasu na liczenie kalorii i przygotowywaniu wyszukanych dańa bardzo chce schudnąć bedebardzo wdzięczna za propozycje

Gość nitekiki
Najczesciej jem 4 posilki ok.8;00 12;00 16;00 i 19;00 kalorie to najczesciej 1000, wahaja sie o 100 a przykladowy dzien to 1)Muesli z jogurtem, Jabłko 2)Surówka z pomidorów 3)Klopsy z ryżu i mięsa drobiowego, Ziemniaki zwykłe 5)Pieczywo chrupkie z twarożkiem i szczypiorkiem

Gość Cok Tatli
Ja też nie moge na siebie patrzeć na video z sylwka :D Ale spoko..Robie dziś głodówke - duzzzzzo wody... I jest spoko :P

Gość loewe28
ech fajnie ze jestescie dziekuje za odzew, ja jestem teraz takw sobie zawzieta ze nawet nie mysle o jedzeniu, jestem nak negatywnie do niego nastawiona a kocham jesc:( . Ja chodze od 3 tyg na basen tzn aquaerobik tylko przychodzac z niego sobie jadłam, wiec na co mogłam liczyć???kocham chlebek, byłam teraz 5 dniw gorach mielismy wykupione pełne wyzywienie dojadalismy pomiedzy chipsami, w 1 dzien mc donalds, w ostatni pizza hut, sama jestem sobie winna;( i na to nie ma usprawiedliwienia. Mam orbitreka schowanego gdzies głęboko - stoi i sie smieje ze mnie, bo odkad go nabyłam nie przecwiczyłam na nim nawet poł godziny. Zamierzam dodac obecnie do basenu owego cwienia na nim i brzuszki.

Gość 24
odprez sie, ja tez troche nabralam w domku, ale za tydzien bede na swoim i zchudne automatycznie, nie ma sie czym przejmowac ;)

Gość loewe28
tez mam siedzacy tryb zycia niby chodze do pracy :/ tzn jezdze , mam mało ruchu, bardzo mało bo czym ze jest wyjscie z auta do pracy czy z auta do domu:( wziełam sie tak od dzis, bez mowienia od poniedzalku od jutra, nawet nieprzygotowana, ale wiem ze jestem w stanie osiagnac sukces, moje drobne marzenie - mozliwe do zrealizowania na 100% z Wami na 101%

Gość loewe28
u mni eto ni e jest troche mam do zrzucenia minimum 15 kg wyobrazcie sobie siatki z 15 kg ziemniakow? iw ieceie co jest u mnei najgorsze to ze nie mam czasu na przygotowanie niskokalorycznych posiłkow oczywiscie głupie gadanie, lepiej zapchac sie zupka z konserwantami niezdrowymi lub chlebem niz ugotowac sobie meiskao czy przygotowac sałatkę