Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala

mam bóle pomocy

Polecane posty

Gość lalalalala

w wigilie dowiedziałam się ze jestem w ciązy bardzo sie ciesze z tego powodu:D ale od samego początku czuje takie dziwne bóle w podbrzuszu a wizyte u lekarza mam dopiero 11 stycznia:( czy to jest normalne boje się żeby się nic nie stało pomóżcie

:) czy to są bóle jak przed okresem? Ja też mam takie, czytałam że ma się takie objawy :) moja kumpela tez je miała :)

Hej ja dowiedziałam sie dzisiaj, że jestem w ciąży i też mam bóle w podbrzuszu takie jak na okres ale są to raczej takie lekkie kłucia. Z tego co się naczytałam to to jest niby normalne. Także się tak nie stresuj:):) Życze szczęśliwego rozwiązania i zdrowego dzidziusia :)

Gość tak ma być
rośnie wszystko w środku :)

Gość lalalalala
no własnie podobne tez czytałam ze to normalne ale wczoraj gadałam z kolezanką i mnie nastraszyła czy to nie są bóle przed poronieniem to by straszne było:( a masz cały czas te bóle??

Gość lalalalala
do shira 23 zrobiłaś test czy byłaś u ginekologa?? gratuluje ci bardzo:D a macie mdłości bo u mnie żadnych nie ma

Gość tak ma być
za wcześnie na mdłości :) jeszcze Was dopadną :)

Nie słuchaj dziewczyno!!!! Tylko narazisz się na niepotrzebny stres. Ja również teraz się dowiedziałam, że jestem w ciąży tzn.dziś mija tydzień jak nie mam okresu a 29 zrobiłam test i wyszło, że jestem w ciązy :) Powodzenia życzę szczęscia 🌻

Tak od czasu do czasu czuję takie kłucia jak przed okresem. Mdłości jeszcze nie mam.

Gość nowa346
ja jestem w 12 tygodniu i dzis wstalam czuje dusznosci serce mi wali brzuch jest taki scierpniety jakbym przedtem zrobila 1000 pompek co to moze byc?:(

Zrobiłam test w sumie już drugi bo pierwszy robiłam przed spodziewaną miesiączką i wtedy mi wyszły 2 kreski tylko ta jedna taka bardzo blada. @ powinnam mieć w niedziele ale się nie pojawił więc dzisiaj zrobiłam test i wyszły już ładne dwie kreseczki:). Na lekarza jeszcze za wcześnie bo moja ciąża ma dopiero 2,5 tygodnia, termin wyliczyłam na początek września. Mdłości nie mam, ale też mam awersje do jedzenia, tak jakoś straciłam apetyt zwłaszcza na słodkie. Pozdrawiam

Gość lekarz ci powie co to jest
do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co do boli brzuszka nie martw sie lekarz pewnie przypisze co no-spe ja ja biore juz 2 miesiac i napewno bede brala do konca bo mam takie bole brzuszka. to sa wiazadla..rzecz normalna..ale moga tez byc skurcze macicy wiec no-spa jest wskazana 2x1 co do dusznosci to owszem dusznosc sie pojawia w ciazy ale w 7msc wiec w twoim przypadku nie mam pojecia. moze cos ci sie snilo niedobrego i organizm zareagowal tak na stres.

Gość lalalalala
dziś widziałam moją dzidzie na usg jaka to jest wspaniała chwila:D

Gość DO LALALALA
TO PO CO IDIOTKO ZAWRACASZ GITARE

Gość lalalalala
szkoda ze ludzie mało inteligentni wchodzą na forum i próbują coś wydukać swym marnym rozumkiem no cóż najszczersze wyrazy współczucia dla osoby która wyżej raczyła napisać swoją opinie

Gość BUJAJ SIE LALALALALALALA