Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttt

niebezpieczne kontakty sexualne

Polecane posty

Gość tttttttt

zdarzyły mi sie takie dwa, raz gumka pekła a z drugim facetem robilam loda bez gumki. Mam okropne wyrzuty sumienia! oraz strach przed chorba, nigdy juz tego nie zrobie. wiem ze inni też maja niebezpieczne kontakty i nie martwią sie? a wy miewlaiscie takie rzeczy/

co do pierwszego twojego kontaktu to rozumiem ze moglas sie bac hehe sam bym sie bal w takiej sytuacji ale co do loda bez gumy to z kim ty chodzisz do lozka ze nie ufasz 2 stronie jesli tak przygonio spotkany gosc ma robionego loda przez ciebie to nie jest mi ciebie zal bo trzeba sie chociaz troche szanowac!!!!!!

musztarda kogo widza moje piekne oczy witam i pozdrawiam :) a co do loda i zajscia w ciaze to tak slyszalem o tym badzo grozne jest polykanie spermy bo mozna zajsc w ciaze nie zaleznie nawet od plci hehehehe

Gość rutypl
idź do gina, powiedz mu o tym, przebadaj sie... no i pierwsze co zrób test na hiv. A na pryszłość noś gumki w portfelu i używaj ich dla własnego bezpieczeństwa

Gość tttttttt
dzieki widze ze tylko ja zrobiła coś złego i głupiego reszta świata jest moralna!

Gość jfjfjfj
a myślisz że HIV dlaczego tak atakuje (ostatnio alarmowano że lawinowo wzrasta liczba zachorowań bo ludzie oswoili się z niebezpieczeństwem i przestali być czujni!) dlaczego jest tyle przypadków raka narządów rodnych wywołanego wirusem brodawczaka, skąd te choroby weneryczne? myślisz że to zdarza się tylko innym, że to jakieś straszenie niegrzecznych dzieci?! uważaj na siebie żebyś na własnej skórze nie przekonała się że to realny problem ja tam poważnie podchodzę do życia, bo stracić je łatwo i nawet zanim zaczęłam stosunki z moim jedynym partnerem, poprosiłam go o wyniki badań na obecność wirusa HIV, co nie znaczy że nie popełniłam innych błędów (od razu zrezygnowaliśmy z prezerwatyw bo on jest uczulony na lateks ale to było bardzo nierozsądne)

widzisz ty grzesznico wystarczy od czasu do czasu myslec bo nie wymagam myslenia caly czas bo zdaje sobie sprawe ze niektorzy sie szybko mecza przy takich czynnosciach heheh dziewczyno troche szacuku dla siebie i wytezonej wyobrazni

Gość jfjfjfj
ttt, myślałam że chcesz opinii, bo o nią pytasz w topiku a tymczasem z twojego głupiego, późniejszego komentarza wynika że oczekiwałaś że ludzie ci tu napiszę, zgodnym chórem: "tak kochamy się wolną miłością, z kim nam przyjdzie ochota, bez żadnych zabezpieczeń, czyli na pewno zagrożenie zostało wymyślone"

Gość tttttttt
z jednym sie spotykałam kilka miesięcy i z drugim tez jakis , czas to nie był sex dyskotekowy!! tylko teraz mysle i wiem ze mieli wiele dzieczyn przede mną, nie zawsze świetych!!!

Gość po lodziku to nie do gina
a do stomatolka niech wali jak w dym bo gin to nie od jamy ustnej