Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewne sprawy do naprawy

Co byś zrobiła gdybyś dowiedziała się że facet..

Polecane posty

miał operacje plastyczne ? Musze pozbyć się odstających uszu, wybielić zęby od leków żółte, pozbyć się garbatego nosa i okularów.......? Nie chce być odbierany jako próżny, ale poprostu urody nie mam za grosz stąd moja samotność.. Ludzie dazą mi żyć cczy bde musiał zmienić miejsce zamieszkania...

z nosem to się jeszcze wstrzymaj, u facetów tak on nie przeszkadza. natomiast pozostałe zabiegi które planujesz są jak najbardziej ok.

Gość wysypisko śmierdzi
ale z tymi okularami to ryzykowna sprawa, jest wysoka śmiertelność w szpitalach przy takich operacjach lepiej sam je sobie zdejmij, przed lustrem

Gość wewe
myslę ze okulary sa ok. Podobaja mi sie ludzie w okularach.Uszy i nos mozna zoperowac jak najbardziej.

Gość smieska
skoro stac cie na operacje plastyczne to powiem ci tak uszy jesli ci tak przeszkadzaja to zrob ale okulary kup sobie soczewki a garbaty nosek jest sexi u chlopaka:))

Gość m.c.
odstające uszy często są operowane chirurgicznie jako nawet problem zdrowotny, zęby wybielają miliony ludzi i nie tylko gwiazdy filmowe. ja sama idę niedługo na wybielenie. wada wzroku tez jest czesto usuwana chirurgicznie i jest to jak najbardziej normalna sprawa. nie tylko kwestia estetyczna ale tez zdrowotna. wszyscy wiedzą ze wada wzroku ma tendencję pogłębiania się. tak więc wszystkie Twoje operacje mogą być jak najbardziej wytłumaczone dbaniem o zdrowie. nawet garbaty nos (moze byc tutaj kwestia krzywej przegrody). poza tym na pewno nie zrobisz tego wszystkiego naraz, prawda? jesli bedziesz stopniowo to robił, to ludzie nawet nie zauważą. to nie są operacje których musiałbyś sie wstydzic! powodzenia

nie moge nosić soczewek:(, przez nos praktycznie rzadne okulary mi nie pasują , poprostu garbek sprawia, że za wysoko leżą, o zębach to już nie wspomne..jak tu się uśmiechnąć ?

mama nadzieje, że ludzie z mojego otoczenia też będą tak wyrozumiali.... Życie mi pokazało niestety, że bez wyglądu pewne rzeczy są nie osiągalne...

Gość Man of Valor
na to bym akurat nie liczył.......

dlaczego ?

Gość Man of Valor
Bo i tak uznają cię za próżnego, w Polsce jest ogólnie społeczny sprzeciw dla operacji plastycznych, a u facetów to już w ogóle...

Gość Bardzo podobaja ...
mi sie faceci w okularach, to intelektualisci ... Chcesz to sobie rob operacje plastyczne to twoja sprawa, ale nie musisz wszystkim o tym mowic, bo tak na prawde to na pewno guzik obchodzi innych ... Nie przesadzaj z tą urodą, jestes samotny bo za duzo wpatrujesz sie w lustro, a moze warto wyjść z domu do ludzi ... , powodzenia 👄