Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /ubrana w zapach/

Perfumy z Allegro-kupowaliście?

Polecane posty

Gość /ubrana w zapach/

Możecie poradzić sprzedawce, który sprzedaje oryginalne oryginały?:):):)

Gość porcupinetree
rotez2

Gość /ubrana w zapach/
byłam, widziałam, ale nie ma tego, co chce:(

Gość /ubrana w zapach/
cinque, widze, że nie tylko zapachy w szafie Cie interesują:)

ostatnio mam jakiegos hopla na punkcie zapachów przeróżnych :) a że w sumie jestem początkującą wąchaczką, więc w kwestii perfum znalazłam tam mnóstwo pożytecznych porad i podpowiedzi :)

przypomniało mi się - ja kupowałam kilka razy u hugobossa na Allegro i zawsze byłam zadowolona podobno sprawdzeni są np perfumella i perfumen, ale radzę poczytać przede wszystkim komentarze

Gość czarnaMAMBA23
ja zawsze kupuje na allegro i nigdy nie trafilam na podrobe

Gość jajcataaa
czarnaMAMBA23 - a jakiego masz sprzedawce???

Gość taka jedna.........
hugoboss nie ma ani jednego komentarza na allegro i zawieszone konto ...

Gość /ubrana w zapach/
czytałam o perfumelli, faktycznie, chyba zamówie u Niej:)i Ma perfumy, na punkcie których oszalałam, w 100ml butli:) Dzieki za wszystkie rady:)

Gość martuśkaaa
/ubrana w zapach/ - a jak juz kupisz to koniecznie wypowiedz sie na forum jakie otyrzymalas perfumki, ok? Tez sie tak czaje, ale boje sie, ze dostane podrobe...:) pozdrawiam!

Gość czarnaMAMBA23
rotez2,ziuta07, -GoodLife- i kastox ale nie pamietam czy samo kastox czy cyferki jakies jeszcze jak spr to dopisze

Gość tuti fruti
czarna mamba -na innym topicu piszesz ,że chcesz sprzedać perfumy ,któe masz z ...sephory !buhahahah a tu napisalaś ,ze kupujesz na allegro... oszustką jestes??

Gość tuti fruti
czarnaMAMBA23 mam touch of pink ok 75ml z całosci, sensi ale tego nie chce spzredac miracla ale tez sobie zostawie, romanca ralpha laurena, salvador dali-daliflor, ck mam eternity moment ok 45ml, wszytskie oryginalne zakupione w sephorze, jak cos Cie interesuje daj znac zrobie fotki jak chcesz 18:26 glizdka Mam te zapachy oprócz Salvadora. wiesz co, zróbmy tak, żebym Ci ciągle nie zawracała głowy. Wypisz jesli możesz wszystkie które masz (nie wazne o jakiej nucie zapachowej) i które jestes zdecydowana sprzedac. Jeśli któreś z nich mi podpasują wtedy będę pytać o pojemność, cenę itp.Ok? 18:59 czarnaMAMBA23 dolce vita, gucci eau de perfum 2, fragile, pleasures intense, euphoria,sensi, romance,angel,ultraviolet,allure i allure sensuelle,pink,eternity,salvador dali,hypnotic poison, pure poison, hugo boss intense, paris YSL,my queen,miracle,jador,casmir,alien,moschino couture, 21:18 glizdka

Gość /ubrana w zapach/
zamówiłam u perfumelli:) jak dotrą, to dam znać:) Pozdrawiam:)

Gość martuśkaaa
czekam niecierpliwie na info!:)

Gość czarnaMAMBA23
ale tutti frutti Ty debilem jesteś, jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj pacanie bo nikt cie o to nie prosi, a tak na marginesie to sobie sprawdz tych spzredawcow ktorych podałam wyzej, jak ciebie nie stac na oryginały tylko marne podróby od rumunów to nie myśl ze inni też tak robią

Gość Karolinka22

O ile dobrze sie orientuję perfumella spzredaje oryginały, więc nie masz co sie obawiać

Gość /ubrana w zapach/
Miracle, mam taką nadzieje:) Krwawa bryndza, mamy klase, bo zamawiamy perfumy na allegro?:D

Ja osobiście nie widze różnicy między oryginałem z allegro a z perfumerii..po co pzrepłacać. Nikt z nas tu nie pisał o tandetnych podróbach za 50zł, których niestety pełno na allegro tylko o tych oryginalnych, niczym oprócz ceny nie różniących się od tych np z sephory

Gość /ubrana w zapach/
mam nadzieje, że moje oryginalne będą tak samo oryginalne, jak te z Sephory:)

Nie martw się, ja też raz kupiłam perfum na allegro ale najpierw sprawdziłam wszytskie komentarze, popytałam ludzi itp a potem i tak mialam obawy ze to podroba ale jak mi przesłali okazało się, że wszytsko w porządku, więc głowa do góry :) a co zamówiłas??

Gość /ubrana w zapach/
Burberry London...

Gość jesli kupilas
perfumy Burberry to raczej nie masz sie czego obawiax. Nie sadze, ze w ogole te perfumy sa podrabiane. Na razie nie oplacaloby sie, bo malo osob je kupuje. Co innego Chanele, Diory itp. Jesli sprzedawca posiada unikalne perfumy to kolejny argument za tym, ze ma oryginaly :)

Gość glizdka
A ja z racji tego, że w mojej ulubionej perfumerii nie mieli MONT BLANC PRESENCE DUNE FEMME kupiłam je na allegro u VINCENT2006, miałam obawy, ale jestem bardzo zadowolona. Miły kontakt, bezproblemowy, no i perfumiki super. Kupowałam je w ciemno, zapach piękny, miodzio dosłownie. Chyba są to moje najlepsze perfumy kupione w ciemno.

Gość tuti fruti
czarnaMAMBA23 --ty masz kurwa rozdwojenie jaźni!!!Tu pier...,że kupujesz w sephorze ,a tam piszesz ,że na allegro!!! A fe!!