Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykanty

Seks z murzynem w polsce, uważajcie kobietki !

Polecane posty

Gość hahaha i maja pamiatke
na całe zycie ciekawosc jak to jest no to maja a jego powinni powiesic !

Gość dobra lekcja pokory dla
tych łatwych pań :D

Gość *Francuska*
no mają ale czego z tego jest robiona afera na całą polske.a on sobie tylko używał wiec nie wiem czego mają jego powiesić trafił na proste panienki wiec korzystał

Gość kuukusia
bo to polki przeciez lepsze cudze niz wlasne taka mamy mentalnosc.polak chce zawsze czyms sie wyroznic o spolecznosci kazdemu sie wydaje ze jest wyjatkawy

Gość teraz napewno beda wyjatkowe
bo posiadaja coś czego większość nie posiada....HIV

Gość jestem facetem
szkoda mi ich , dlaczego sie nie zabezpieczaly to nie moge pojac , nie bede ich osadzal bo nie mam do tego prawa , sam mam zone Wietnamke jestem z nia z milosci , jakie powody nimi kierowaly nie wiem ale mialy prawo z nim uprawiac seks

Gość od dawna o nim pisaly
ale nikt im nie wierzyl "Autor: amfibolia Dodano: 24-12-2006, 13:10 Ludzie! Nie wiem, kto napisał tego posta w imieniu Simona Mola. On nie potrafi tak dobrze mowić (a co dopiero pisać) po polsku. Najprawdopodobniej zrobiła to kolejna dziewczyna, która nabrała się na jego wizerunek osoby nieskazitelnej, o wilekich ideałach, walczącej w imieniu pięknych wartości. To wszystko obłuda. Simon Mol wykorzystując swoj pozytywny medialny wizerunek manipuluje ludźmi. Sama prosto w oczy poinformowałam go, że zaraziłam się od niego wirusem HIV (kiedy zdarza się coś takiego, człowiek wie, skąd to ma). Nie uwierzył mi. Wiem, że są kobiety, które zaraził wcześniej i ktore poinformowały go o tym przede mną.Wiem, że spotykał się (a raczej miał seksualne kontakty) z kolejnymi dziewczynami po mnie. Powiedzcie mi, jak można wiedząc (albo przynajmniej mając podejrzenia) narażać kolejne istoty ludzkie na śmiertelną chorobę?! Jak można zabierać głos w temacie obrony praw człowieka skazując jednocześnie kolejne kobiety na śmierć?! Ludzie! Przejrzyjcie na oczy! Nie mam żadnego powodu, by niszczyć dobrego człowieka. Mam natomiast powód, by ujawnić, kim Simon jest naprawdę i ilu jeszcze kobietom może zniszczyć życie."

Gość kolezaneczka 3645
ty jestes z milosci miales dobre intencje twoja zona tez.to cos innego.tutaj mamy przyklad ignoracji.same sa sobie winne ty nie spales ze 100 wietnamkami zarazajac je a one nie pchaly ci sie zapewne do lozka

Gość jestem facetem
Ale one tez moze nie spaly ze 100 murzynami chociaz to jest jedyna Wietnamka z ktora ja spalem , ja bylem dla niej pierwszym mezczyzna i pewnie ostanim :)

Gość kolezaneczka 3645
wszystko rozumie ale jednego nie jak mozna spac z obcym facetem nie wiadomo z kad bez zabezpieczenia.a potem obwiniac caly swiat.zgoda to pewnie dran ale ludzie przeciez macie mozg mozecie pomyslec.przeciez to przyslowiowe wbijanie sobie noza w plecy

Gość kukuusia
nie znaly go dlugo to byla krotka zapewne znajomosc wiec jak mozna wierzyc obcemu facetowi.tyle sie trabi o aids o zabezpiezeniach jak sie uprawia seks z nieznajomym wiec co szkodzilo zabezpieczyc sie nie rozumie tego.dla mnie to naprawde ignoracja na wszystko co sie do okola dzeje

Tak to jest jak Poleczki wierzą w stereotyp murzaja super kochanka. Drogie panie, jak dawać dupy to tylko mnie :classic_cool:

Gość cocia gienia
po co mi czarny pyton jak wole bialego po co ni brudny pyton jak mam czystego.

Gość cocia gienia
biale jest piekne czarne jest zle.zanim cos zrobisz zastanow sie.

Gość cocia gienia
ave wszystkim popaprancom i dupodajka,

Gość w co nie mozesz uwierzyc

Tutaj było o tym : http://zieloni.org.pl/comment.php?what=article&id=987&PHPSESSID=e26881a680b6633ab265ff2262434722 .Ale nie miałem pewności więc co miałem zrobić:O.Ale teraz to trzeba zadbać aby żywy z pierdla nie wyszedł.To jest jak użycie broni biologicznej.Czas zadbać o to aby spotkał się z narzędziem kata

Ty kretynie się stuknij w łeb:O.On móg ł jakąś zarazić późnij kto inny by się zaraził a później ty i byś był trupem.Ale głupcy bez wyobraźni nie potrafią sobie tego wyobrazić:O.

Gość
Nie ma litości dla głupich...

Gość paskudny o n jest
hehehehehehehehe tera 3/4 populacji w wieku 20- 40 niech się przebada. bo nie wiadomo, czy nie mają HIVa przeciez te dziewczyny juz zaraziły paru facetów

Gość KUKUIA
On zarazil je one kogos innego i tak bez konca.lepiej uwazaj z kim spisz.bo nigdy nie wiadomo czy nie bedziesz nastepny

Gość Aneta K. z Samoobrony
O muj Borze!!!! To ja też pewnie zarażona!!!!

Gość duzo takich
Ja slyszalam o polaku ktory zaraza swiadomie HIVem umawia sie z kobietami przez net bajeruje i.... byl na wielu serwisach randkowych dopoki jego zona nie wziela sprawy w swoje rece. Ona tez jest zarazona. Pieprza o jakims czarnuchu a polacy tez tak robia!

I kto z taką dziewczyną później się ożeni nie dość że dawała czarnemu to trzeba uważać aby od nie się nie zarazić

Gość u nas na wsi jest
taka co na studia do Lublina wyjechała, nie dość że studiów nie skończyła to z czarnym dzieckiem przyjechała. Przy piwku zawsze mamy się z kogo ponabijać

I kto z taką dziewczyną później się ożeni nie dość że dawała czarnemu to trzeba uważać aby od nie się nie zarazić

Gość duzo takich
czemu wy jestescie tacy tepi?? przeciez Hivem od kazdego mzona sie zarazic!!niekoniecznie od murzyna!!!

Gość tututururut
Ja tylko chcę zauważyc, że liczba zarazonych jest bardzo wielka. Nie będę ujawniał żródła. Ale kobiety są w dziesiątkach. Tak ,że uwaga, uwaga:):)

Gość tyle młodych dziewczyn