Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to chore cos sss

Niewiem co sie tu dzieje ale wszystkielaski chcą utyć ??skąd ta moda na tycie ??

Polecane posty

Gość to chore cos sss

czytami czytam i widze ze wiekoszosc lasek ma problem z tym ze sa za chude czytam watek o tym jak chca przytyć i wydaje mi sie ze popadaja juz w chorobe jakas bo kiedy ich waga staje sie normalna dlaje sie t uczą myslac ze nadal satakie jak byly chude.. na przyklad niejaka lena22 pisze ze ma 170 cm wzrostu i wazy 62 kilo ..pisze ze to za malo i ciagle chce zdobywac nowe kilogramy..pisze tez ze zazywa peritol i utyla juz 17 kilo z tego ale nadal chce tyc mimo ze ma w pasie 85 cm w biuscie 94cm i udo 55 cm .to chore,..

Gość kalinowska beataa
NO czytalam to akurat:) wiele takich lasek jest na tamtym topiku:) wiekszosc wyglada juz normalnie ale juz ma zakodowane w psychice zeby dalej sie tuczyc bo ciagle im sie wydaje to za malo co przytyly bo za dlugo pewno byly za chude i to tkwi w nich głęboko.. niestety psychika na to wpływa.

Gość macie racje chcemy
sie tuczyc buy wygladac tak kobieco jak ona chociażby i miec takie sliczne piersi : http://gala.onet.pl/1,46078,1,7,polka_idolka,galeria.html precz z wieszakami

Gość peee
łee a ja chcę być wieszakiem...

Gość macie racje chcemy
bo te piersi sa piekne i kobiece a wieszaki ich nie mają :( tu slicznie widac jak powinna wygladac prawdziwa kwitnaca i kształtna kobieta http://gala.onet.pl/1,46078,1,2,polka_idolka,galeria.html pamietajmu ze kiedy byla chuda to niemiala biustu wcale chocby w graczykach bylo to widac jak byla w staniku w jednej scenie ..zupelnie plaska a teraz gdy utyla jest super biusciasta ..ot co!!gdu sie tyje to biust tez sie powieksza..

Gość zal mi was chudzinkiii
zal mi was chudzinki .\

Gość katoprgasaaa
no ja tez chce przytyć bardzo") waze 60 kilo i ciagle łudze sie ze kilosy beda przybywac a tu nic ..\ jestem dosc wysoka bo mam 170 cm wzrostu ale waga za niska własnie:(

Gość slsldsdlsdlsdl
jak jesteście płaściutkie i przytyjecie, to owszem zwiększą się piersi, ale będą obwisłe, takie dojki, sam tłuszcz. Duże piersi się ma albo nie. Szczupłe osoby też mają duże piersi, a czasami grubaski mają małe. A zresztą Brodzikowa w ogóle nie jest gruba , ludzie!!

Gość BRODZIKOWA MA MISECZKE E
ale brodzikowa ma piersi wielkie jak balony!! czytalam ze ma rozmiar WIELKIE E!!

Gość żal mi was bo Brodzikowa
nwet jak ważyła 50kg to miała wielkie cycki, ale przez to, że schudła z aż 75kg na 50kg to jej biust zrobił się cholernie obwisły

Gość cos takiegogogg
brodzikowa nigdy nie miala duzych cyców ..ogladalam z niąfilmy wczesniej w których paradowala w staniczku i byla jak deska wiec nie pitolo mi tutaj

Gość cos takiegogogg
pozatym brodzikowa nie schudla do 50 kilo..w cyiu niem a 50 kili..zwariowalyscie..??ona wazy wiecej

Gość Alexxxa
Wielkośc biustu niekoniecznie zalezna jest od wagi. ja ważyłam nieco za dużo i dalej miałam A

Gość Alexxxa
A wracając do tematu - ja chcę schudnąć, nie chcę utyć!

Gość cos takiegogogg
a co jestes w ciązy??

Gość Alexxxa
To ja ci chętnie oddam 4 kg :)

Gość fdfdfd
ej jakie problemy

Gość mi sie wydaje dziwne
jak ktoś mówi że przy wzroście 170 waga 60kg to zbyt mało:/ ja mamj przy 160 45kg i chcialabym 48kg