Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studenciara

Kredyt Studencki w KREDYT BANKU!! Brał ktoś?

Polecane posty

Gość Studenciara

Czekam wciąż na decyzję która miała byc już w grudniu... ehh

Gość wq
w PKO BP też czekałam dość długo, ale już nie pamietam już ile czasu upłynęło zanim dostałam decyzję do ręki

Gość Studenciara
A myslisz ze dostane ten kredyt przy dochodzie 520zl/ os w rodzinie??

Gość prawa zastrzeżone
ja wzielam w kredyt banku i to byla najgprsza decyzja :O lepiej w PKO ale jak ja bralam to PKO nie mialo tej opcji Kredyt Bank jest niesamowicie zbiurokratyzowany i ile ja sie z nimi naużerałam to szok :O ale wiem że juz sie co nieco zmienilo tzn - nie musisz co semestr przynosic zaswiadczen od zyrantow a ja musialam non stop - nie czepiaja sie zaswiadczen z uczelni ze zdalas kolejny semestr (mi sie tak kierowniczka czepiala że w koncu pojechalam do CENTRALI i tam mi powiedzieli ze zaswiadczenie mam dobre i wydali rozkaz sluzbowy mojej kierowniczce bo jej sie ujeb*** ze mi nie przyjmie )

Gość prawa zastrzeżone
aha pierwszy raz czekalam chyba do stycznia natomiast pozniej wyplacaja zawsze na czas jesli w terminie przez nich okreslonym dostarczysz zaswiadczenie o zaliczonej sesji w przeciwnym razie zamrażają środki aż do momentu kiedy odpowiedni papier dostarczysz

Gość prawa zastrzeżone
a tak BTW wlasnie mam problem i napisalam do KB maila ale nie dostalam odpowiedzi moze ktos tutaj bedzie wiedzial ?? :D otóż kredyt bierze sie 10 semestrow czyli 5 lat splacac zaczyna sie do 2 lat od zakonczenia studiow i wlasnie ja mam problem bo ostatnia ratę wezmę w lutym a obronie sie najwczesniej w czerwcu (nie z mojej winy - zapisywalam sie na III semestralne studia uzupelniające - mam to na umowie przyjecia mnie na uczelnie - natomiast pani dziekan po II sem oznajmila , ze studia jednak beda trwaly IV semestry a nie III ) skarzyc ich przeciez nie bede bo sie nigdy nie obronie :P ale czy jak nie dostarcze do 31 marca zaswiadczenia ze ukonczylam studia i dyplomu z obrony pracy mgr to bede musiala juz od razu splacac kredyt ?? czy bede miala te 2 lata ?? 😭