Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana***

Czy to możliwe, że...

Polecane posty

Gość zakłopotana***

pierwszym objawem ciąży, oprócz braku okresu może być pojawienie się grzybicy pochwy?? Prosze napiszcie jeśli wiecie coś na ten temat...!

jasne,i rak pochwy do tego,wypadanie wlosow i trzecie ucho ci urosnie! boze dziewczny pogielo was?

Gość tak to na bank
objaw ciazy nalezy powiadomic o tym lekarzy puknij sie w glowe dziewczyno

Gość zakłopotana***
to dlatego że przeczytałm że kobiety w ciąży prawie zawsze mają objawy choroby grzybicznej w czasie trwania ciąży...zmienia się wtedy ph tam w środku i to dlatego. U mnie te objawy pojawiły się nie wiadomo skąd, dlatego obawiam się czy to nie ciąża?

Gość o ranyyyyyyy
"prawie zawsze" co za bzdura!!!!

Gość UWAŻAJ
Bajki...nie wierz w to...przeszłam dwie ciąże i żadnych grzybków nie wyhodowałam :-)

spytak sie potencjalnego ojca czy nie pozyczy ci na test ciazowy! to chyba latwiejsze niz surfowanie w necie ca nowymi bzdetami!

Ja jeszcze w ciąży nie byłam [cholera jasna:) bo niby jak?] ale też w grzyby nie wierzę, no chyba, że ktoś ma do czynienia z brudasem, blehhhh :O

Gość mimieczek
22 latka ty jestes normalna w ogole?chcialabym cie spotkac w realu i zobaczyc czy tez masz taką niewyparzoną gebe. bo jakby tak na ciebie najechac to masakra! wezże spier***j stąd i jak cie smieszną jakies problemy to idz sie fiutem pobaw bo widze ze jestes za dojrzala dla wszystkich ludzi