Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grypa

jak to jest z tym krwawieniem z odstawienia??

Polecane posty

Gość grypa

jak u was wyglada krwawienie podczas stosowania pigulek? zawsze dostajecie je tego samego dnia, czy sa male odchylenia? moze ktoras z was zdola mnie oswiecic, bo ja sie powoli gubie... w niedziele skonczylam 3 opakowanie Yasmin, jak narazie krwawienie zaczynalo sie zawsze w srode. dzis jest sroda, a krwawienia nie ma! bralam tabletki regularnie, kilka razy wzielam o godzine pozniej, nie bralam lekow, nie mialam biegunek, nie wymiotowalam. w poniedzialek rozlozyla mnie grypa, wiec sobie popijam coldrex, ogolnie dosc mocno oslabiona jestem...czy ta cholerna grypa moze miec jakis zwiazek z brakiem krwawienia?

nie denerwuj sie! mi sie spoznil kiedys:) bylam na antybiotykach-pewkla gumka.. tai byl stres, ze az sie spoznil . tez bralam regularnie. organizm potrzebuje troche czasu zeby sie przyzwyczaic.

Gość grypa
nelke, dziekuje! schizuje strasznie, taki charakter, co robic :) mam nadzieje, ze nie stanie sie nic zlego i ze ten brak krwawienia (i przede wszystkim wszelkich objawow jego zblizania sie, czyli bolu brzucha itp) spowodowany jest ogolnym oslabieniem organizmu, a nie ciaza... wypowie sie ktos jeszcze?

ja sie jeszcze wypowiem:) tez schizuje straszliwie:) i tea czekam na @

Gość grypa
no to czekamy razem. mozemy sobie podbijac topik do gory co jakis czas. nie wiem jak ty, ale ja juz wyslalam mojego bojfrenda po test ciazowy, jutro zamierzam sie z rana przetestowac nieco. ciekawe, czy cos z tego bedzie... a tak a propos... czy tabletki maja wplyw na wynik testu? moga go jakos zafalszowac, czy cos?

Gość otes
nie boj sie ja tez sie kochalam nawet jak bralam antybiotk... powiem ci ze ja zawsze dostaje w 4 lub 5 ddzien

Gość slonecznikowo24
no ja zawsze dostawałam w 3 dzisiaj jest 5...tez schizuje....ale slyszalam,ze goraca kapiel pomaga?

ehh.. w sumie to uwielbiam dostawac @:) przynajmniej przez pierwszy dzien:)

Gość grypa
w mojej wannie raczej nie da sie zrobic kapieli z prawdziwego zdarzenia, ale slyszalam, ze herbata z czarnej malwy przyspiesza okres... albo wlasnie kapiel + czerwone wino...no, wino da sie dzisiaj zalatwic, ale zielarnie mi cholera zlikwidowali... 😭

Gość uhhhhuhu
ja zawsze dostawałam bardzo punktualnie- co do godziny ale miesiac temu poźniej o 1 dzien a teraz wcale :(