Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczka daisy

wrocilam po 7 miesiacach odwyku od kafe

Polecane posty

Psychiatra pozwolil mi powoli i z umiarem korzystac z tego dobrodziejstwa. Jest jeszcze kto ze starej ekipy? Co sie dzialo jak mnie nie bylo?

Gość Włoszczowa ueber alles
Kazimierz Marcinkiewicz został doradcą Prezesa PKO BP :O I żadne zwiększanie dawki leków nie pomoże - to nie halucynacja :O

Kaczka a tak na powaznie , to co sie z Toba dzialo przez tyle czasu?;) Mis 🖐️:)

Praca, studia, mialam taki zapier..., ze nawet nie mialam czasu na wlaczenie kompa, przeprowadzka jeszcze, w nowym mieszkaniu nie mialam 3 miesiace internetu.

Kaczka ojojo ! rzeczywiscie! A moze lepiej bylo nie wracac?:o:D fajunie ze wrocilas!:D:)

Aha, i musze jeszcze dodac, ze na Swieta zjadlam za jednym zamachem 10 krokietow, chyba z pol kilo uszek, cala blache sernika, wyjadlam wszystkie cukierki z choinki i czekoladki, jakie moja mama dostala od sasiadow. Przytylam chyba z 4 kg. Zaraz to przekopiuje na diety, niech mnie zlinczuja.

Kaczka sa ale to juz nie to co kiedys[obciagam z polykiem:D] Daj to na diety koniecznie! :D

Mi sie pare razy zdarzylo, ale jak mi panienka raz napisala, zebym zamknela moj kaczy dziob i ruszyla moj wielki zadek z jej topika-no kazdy by sie chyba naindyczyl i szukal wyrafinowanej zemsty...

Kaczka acha:) ja ogolnie nie czuje potrzeby podszywania sie ale lubie czytac podszywaczy:classic_cool::D

Gość witamy mila pania

Amant :-) znowu mnie bedziesz oczarowywal swoimi blyskotliwymi wypowiedziami :-) Wy mnie pamietacie naprawde wszyscy?