Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markez_zakopane

jakie pozycje proponujecie dla niedoświadczonej pary?

Polecane posty

Gość markez_zakopane

jesteśmy z chłopakiem juz 2 miesiące i czuje, że jeżeli tylko nadarzy sie okazja to będziemy się kochać, jkaie pozycje są wg was najlepsze dla początkujących gdyż zarówno on jak i ja jeszcze tego nie robiliśmy.

Gość mikrus
first of all, pomysl dziewczyno dobrze, czy faktycznie warto akurat z tym stracic cos, co bardzo cenne jest dla kazdej kobiety. To tylulem umoralnienia:P A tak poza tym to wybierzcie bardzo lagodny seks. Zdecydowanie NIE polecalm pozycji kolankowo lokciowej (od tylu) i wszystkich ktore wymagaja glebokich ruchow czlonkiem. Duzo tez zalezy ile mu natura dala we wzwodzie. Mnie kiedy tylko mam jakos zbyt mocno pobudzone (za dlugo lub za mocno pieszczone) narzady plciowe odpowiada tylko misjonarska. A kiedy wszystko jest ok to szaleństwo;)

Gość mikrus
i szalenie wazne jest to, zebys facetowi mowila co czujesz, jesli jest Ci zle, to nie przymykaj na to oczu modlac sie, zeby szybko skonczyl. Nie klam go, ze jest Ci dobrze. Masz prawo do tego, aby czuc sie niekomfortowo podczas kilku pierwszych razow. Ja do konca nie posluchalam takich rad i te moje pierwsze seksualne rejsy nie byly zbyt udane :o Ale teraz jest super - dotarlam sie z moim partnerem i umiemy mowic o swoich odczuciach... :) powodzenia!

Gość sedssdfdd
na zabe ..... najlepsza , jemu nie stoi , a ona rechocze, albo jemu stoi , a ona nie kuma .....

Gość markez_zakopane
dzięki mikrus za porade, rzadko można znależć tu osobę, która naprawdę poradzi, większość to zwykli niedowartościowani debile szukający tylko kłótni... dzięki:)

Gość Darth Sidious
jakie pozycje?przede wszystkim dążenie do dobrej pozycji społecznej

Gość skjcoadscnds
po 2 miechac stracic dziewictwo??

Gość Darth Sidious
przecież to napisał jakiś 16letni lachon

Gość markez_zakopane
nie mam 16 lat, mam troszkę więcej (18) - a z resztą czy wiek jest tu aż tak ważny? popytajcie ludzi w jakim wieku pierwszy raz uprawiali seks. a te 2 miesiące? no cóż, dla jednych to mało, dla innych nie. ja naprawde kocham swojego chłopaka i tego jestem pewna. z resztą on wcale nie nalega na seks, już mieliśmy ku temu okazję, więc to nie jest tak, że on na mnie to wymusi, sama chce:)

Gość to fajnie.....
u... znacie się JUŻ 2 miesiące????:D Ja z moja żoną znaliśmy się 2,5 roku, a obydwoje NIGDY wcześniej tego nie robliśmy i mieliśmy po 23 lata, kiedy pierwszy raz się kochaliśmy ze sobą. To się nazywa JUŻ:P Pomyśl, dziecko, czy w razie ciąży będzie za nia odpowiadać mamusia cy jednak twój wybranek. Przecież jeszczez jeście dzieci! ja mam brata w Twoim wieku, w głowie mu tylko głupie filmy, gry komputerowe, debilizmy, a o jego kolegach to już nie wspomnę:O I nie jest jakims patologicznym przypadkiem- jest w jednym z najlepszych liceów, jest mądry, utalentowany itd. Ale to nadal dziecko.

Gość markez_zakopane
wiem, że jestem jeszcze dzieckeim na utrzymaniu rodziców. jedank chęć poznania jest chyba większa... podziwiam Was za to, że uprawialiście seks, po tak długim czasie, musicie sie bardzo kochać:) to nie jest też tak , że to jest jakaś moja dziecinna zachcianka. ja dokładnie przemyślałam tą decyzję. proszę więc , żebyście mnie już nie umoralniali, odpowiadajcie już na temat jeśli macie na to ochote:)

Gość z nizin
przyjmując twój tok rozumowania, to chyba nie kochasz go skoro chcesz współżyć już po 2 miesiącach- wszak ci co sie bardzo kochaja czekają z tym dłużej - twoje słowa :) Co za żenada, ale widocznie jak w Zakopanem nie ma śniegu to górale majom czas na myslenie.

Gość markez_zakopane
to ze nie kochali się tak długo na pewno świadczy, że darzą się wielkim uczuciem, ale z pewnością nie wyklucza to tego, że i ja bardzo kocham swojego chłopaka. no chyba, że sądzisz inaczej, bo moim zdaniem miłość to nie jest coś co się da wpisać w ramy i każdy przypadek jest inny. no ale znów nie na temat;/

Gość waldimario
ja na początek proponuje pozycję klasyczmą - ty leżysz wygodnie na plecach, pod pupą mozesz miec poduszkę, a chłopak przed tobą klęczy i wiadomo co robi;p

Gość kurwacjuszy
proponuje pozycje na urbana czyli ona siada na jego grubej dupie, lapie mocno za uszy i stara sie utrzymac na jego grubej dupie aby jej nie zrzucil.

Gość lubię
Waldamario i co robi? Co można robić klęcząc? Walić k...a, czytać książkę, macać po cyckach? A w ogóle po co uprawiać seks z facetem, jak rączka jest lepsza i bezpieczna, żadnych chorób, żadnych zobowiązań.

Gość waldimario
no a jak? może na leżąco?:D