Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla ciebie tylko

margaritta dla Ciebie kochana

Polecane posty

Tyle że problem w tym że masz racje i to mnie zadziwia :D i choć nie pokazywałem tego co ty zauwarzyłąś jakimś cudem to dostrzegaś, nie pojete :)

Jesteś po prostu młodszym wydaniem mojego buntowniczego braciszka. :D Też był taki, jak Ty. :D

musztarda.....no zauważyłam.....jakże by inaczej :) wielbicieli u Ciebie dostatek :) ale i zazdrośnic nie brakuje ;)

wiecie....ja nigdy nie podszywam sie pod nikogo....zawsze pisze pod własnym i jedynym nickiem :) przyznaje.....kiedys miałam inny....ale trochę za dużo o sobie powiedziałam i zmieniłam oblicze. a to było w czasach....kiedy dużo się w moim życiu działo :P

junken :D,,kiedyś podszywałem sie pod jedną pmarańcze która okzął sie pózniej ciekawska, ona w ramach reważu podzyłą sie uzywajć prytatnych info o mnie, ja sie ujawniła to powiedziałęm zę nie daruje, i też kiedyś nie ujwnijąc swojej aktywnosci na forum podszyłem sie pod nią używając prywatnych inforamcji, co ją chyba bardzo zabolało i nie moze przezyc tego do dzis\'\' wzruszyłeś mnie:)👄

a nie jest tak?? jak widzisz coś \"złego\" to pierwsza mysl odrazu Ja, co wiecej utwierdzasz sie w tym stanowisku :-O

no co ty, ja nie pamiętam o co nam poszło nawet? serio:) to były jakieś wspólne podszywy, ale to ja myślałam ze cie zabolało

pilnuje tylko aby nie przegiąć ani w jedna stronę ani w druga i nie pozwalam używać co do swojej osoby wyzwisk typu: szmata ,k*rwa itd.

wspólne bo wspólne ale jak komuś coś mówie prywatnie to chyba nie po aby wszczyscy o tym wiedzieli, no nie?? zabolało cie , nie graj :-O

ale ja nie wiem co ty powiedziałeś o mnie ,,prywatnie\'\':o nie pamiętam naprawde myślałam ze mamy to za sobą wydaje mi sie ,ze użyłeś jakiegoś wyzwiska i to mnie zdenerwowało-no nie wiem no cóż zapominamy? ja juz nie pamiętam:)

ej....szanowni goście...proszę o spokój....w końcu na moim topiku jesteście nie? a właśnie...dowiem się kto go założył? Juken wiesz coś o tym?

Juken...nie bardzo chce rozdrapywać stare rany.....i znowu bym musiała nicka zmieniać...wiesz jacy są podszywacze :P było...minęło.....nie ma o czym gadać.

Gość jjjjjjjddddddddd
ciekawska ale wchodzisz junekowi w dupe bez wazeliny :P miej godnosc dziewczyno zrobilas cos nie tak to sie przyznaj i przepros a nie udawaj ze nic sie nie stalo 'zapominamy?' 'ja juz nie pamietam' chcialabys falszywa suczko :P

słuchaj walisz do mnie oszczerstwami i mówisz że nie ma masz żalu do mnie??? a o czym to swiadczy??? ja ci tłumacze prosze a ty dalej swoje :-O wiec robie to teraz siłowo bo widze że inaczej nie dotrze to do ciebie :-O

topik o kochankach jest ponad rok....dokładnie 18-01-2007 kończy roczek. a to już druga część....pierwsza została skasowana.

Gość jjjjjjjddddddddd
ciekawska, no tak, kolega juz sie za ciebie wzial :) swietoszko ty :P