Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diablica_k

depilator

Polecane posty

zastanawiam się nad kupnem depilatora,ale zastanawiam się,czy faktycznie włosy stają się delikatniejsze.myślę o zainwestowaniu w brauna 5280/5580.bólu się nie boję,bo już raz miałam doczynienia z tym urządzeniem,ale takim najzwyklejszym. Warto zakupić sobie depilator??

pewnie ze warto!!! ja bym chetnie sama uzywala ale niestety moje wloski sa zbyt twarde i mi je urywalo i odrastaly szybciej a te co wyrwalo z cebulka odrastaly slabsze i slabsze az w koncu moja skora okazala sie zbyt twarda zeby mogly sie przebic i robily mi sie liczne stany zapalne bo wloski wrastaly w skore.. wiec jak nie mialas tego typu problemow to warto wydac pieniadze bo potem nawet jak ci wloski odrosna to i tak bedziesz sie czuc duzo bardziej komfortowo bo nie beda tak strasznie widoczne :)

ja ni tak dawno zakupiłam depilator i jestem z niego bardzo zadowolona. praktycznie depilowanie sie nim jest bezbolesne, do tego bardzo elegancko zapakowany, w specjalnej kosmetyczce, w zestawie mam również golarkę i specjalną gobkę zapobiegającą wrastaniu wlosków. :-)

sorki za byki. mój zakup tp philips satine ice-polecam gorąco.

k8 a moze mialas wczesniej problem z wrastajacymi wloskami? bo moze bylby dobry i dla mnie ten ktory kupilas :D?

Gość malutka777
k8: ile kosztuje Twój depilator?

Zapłaciłam za niego 500 zł.

dziewczyny jak kiedys czytalysscie moj topik z moimi porblemami to teraz was zaskoczne...mimo bolu sama sobie zdepilowalm nogi :) bolalo jak cholera ale zlosc do chlopaka byla silniejsza :D ps.ale niestety na udach cholernie boli i w okolicach bikini i tam niestety jestem dalej zarosnieta;/