Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarno prawdy

jacy obcokrajowcy wam sie najbardziej podobaja

Polecane posty

Gość wreszcie jedna nie sika
na widok sniadych i czarnych. Sa jednak normalne kobiety

Ja lubie wlochow ale tych z polnocnych Wloch, ci z poludniowej czesci sa za czarni i za bardzo niscy.

Gość typowa polka
Murzyni i Arabowie.

Gość hophop wyzej

Gość wegielekkkk
zdecydowanie skandynawia:) facet w typie włoskim, hiszpanskim, nie wpomne o arabach indonezyjczykach itp to kojarzy mi sie z brudasem lovelasem i nierobem :O fuu. odpadaja tez wszelkie murzynki japonczyki i chinczyki ale to juz ze wzgledu na rysy ktore mi nie podochodza:)

Gość no wlasnie Francuzi

Gość o co chodzi z tymi Francuzami
Przecież połowa Francuzów to czarni. Dziewczyny, nie nauczyłyście się jeszcze, że zadawanie się z czarnymi to jednak nie jest dobry pomysł?

Gość hophop wyzej
dziewczynom chodzilo o takich prawdziwych francuzow

Gość no wlasnie Francuzi
no wlasnie...o tych PRAWDZIWYCH...

Gość blondyni
Zdecydowanie skandynawska uroda blondyni z niebieskimi oczami;)

Gość Węgrzy szczególnie jeden
z nich.. oraz Chorwaci

Gość ech no nie wiem
a jak wyglada zyd???? chyba nie ma czegos takiego jak typowy zyd, no moze te nosy i pejsy, ale poza tym...

a ja lubie brunetow, faceci ze Skandynawii wydaja mi sie zimni i oschli. A najbardziej podoba mi sie MOJ obcokrajowiec :D

Gość a tak naprawde to
teraz taki balagan na tym swiecie, ze rozne typy w kazdym kraju znajdziecie, wiec blondyn moze byc rownie dobrze we Wloszech, a "sniady" w Norwegii...

Gość tylko tylko tylko
Hindusi i Arabowie !!!!!!!!!!

Gość eeeee taaaaam

Gość przestancie sie juz podniecac
wszystkim co czarniawe :( W Polsce macie fajnych chlopakow

Gość Skandynawowie gora
ale to prawda, ze w Norwegii znajdzie sie sniady pieknis (mimo iz rodowity Norweg ale pare wiekow temu byli tu Hiszpanie na wybrzezu ;) ), tak jak we Wloszech znajdzie sie piekny blondyn. Ale ja lubie ten "jasny" typ. Moze dlatego, ze sama jestem brunetka wlasnie.

Gość aga-26-lat
moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość ka i ka
Najbardziej podobaja mi sie faceci o oryginalnej urodzie,np.czarne wlosy ,ciemne karnacja i niebieskie oczy(ten typ preferuje),albo opalony blondyn o brazowych oczach.Jak do tego sa wysocy(ok 190 cm)i maja sylwetke koszykarza to odjezdzaammm!!!!Bardzo sexy sa wedlug mnie Arabowie(nie chodzi mi o brodaczy w ich narodowych ubrankach,ale o tych trzymajacych sie stylu europejskiego).Sa naprawde sexy i potrafia zawrocic w glowie,ale trzeba na nich uwazac ;) Zdecydowanie mowie NIE Rosjanom,Jugoslowianom-blade i zaczerwienione twarzeTakie sa czesto niestety spotykane u naszych rodakow.Najgorsze sa blade budynie z zapijaczona czerwona morda.Mamy tez rasowych chlopcow w Polsce,ale to rodzynki w ciescie niestety :(

ech no nie wiem ---> Istnieje coś takiego jak żydowska uroda i nie chodzi o pejsy :) Podobają mi się typowi Żydzi, ale też tacy, którzy mają tylko delikatne rysy żydowskie, często okazuje się, że np. jakichś aktor, który zwrócił moją uwagę jest Żydem, mają w sobie coś, co mnie przyciąga. Zastanawiałam się wielokrotnie o co chodzi, o te piękne wielkie oczy, czy o co, no i nie wiem. Może podam przykłady. Bardziej \"typowi\" Żydzi: Adrian Brody: http://media.apn.co.nz/webcontent/image/jpg/brody.JPG Franz Kafka: http://mek.oszk.hu/kiallitas/kafka/img/hi-res/foportre.jpg Mniej \"typowi\": Zach Braff: http://www.nndb.com/people/462/000044330/zach-braff-2-sized.jpg Harrison Ford: http://www.fathom.com/feature/190178/3745_ford_head.jpg Robert Downey Jr.: http://interaktiv.vg.no/filmextra/bilder/personer/robert_downey_jr.jpg To tyle moich wywodów.

Gość cozzz
adrien brody mogłby zagrać f. kafke

nie chcę generalizować i uchodzić za płytką ignorantkę oceniającą pod względem wyglądu ale bardzo i to bardzo NIE CIERPIĘ południowego typu urody: po prostu nie podoba mi się (aczkolwiek jako ludzie na pewno są wartościowi) Nie zwracam uwagi na Włochów, Hiszpanów, Portugalczyków, Turków itp., choć miałam z w.w. styczność. Uważam typ urody słowiańskiem bardziej szlachetny i różnorodny: Polacy:), Słowianie, Niemcy. Faceci z Finlandii i Norwegii też są cacy (i takie dryblasy z nich) nie mniej jednak mój Polack ❤️

Gość plkkk
polacy

Gość mój mąz Latynos
zajebiście mi się podoba, a do tego jaki ma temperament!! :D:D:D:D

Gość only you
Hindusi - najprzystojniejsi faceci na swiecie!