Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnoludek.

Wzrost

Polecane posty

Gość krasnoludek.

Witam mam 19lat i jestem cholernie maly, mam ~170cm i okropnie sie z tym czuje. Wiem, ze przez taki wzrost nigdy nie uda mi sie znalezc zadnej dziewczyny, bo ktora by chciala chodzic z takim krasnalem... Najgorsze ze moj ojciec ma ~180cm i czuje sie przy nim jak bym ciagle byl jego malutkim synkiem (wydaje mi sie ze NIE jestem synem listonosza) To tyle, chcialem sie pozalic chociaz na jakims forum internetowym bo nie mam komu, Wstydze sie samego siebie i przez to ograniczam jak tylko moge swoje kontakty. Pozdrawiam.

Gość wilgotka21
a ile cm nosisz w spodniach? ;)

Gość krasnoludek.
16 ale jakie to ma znaczenie :/

Gość ŁadnaIMądra
Wiesz, lubię wysokich mężczyzn, to fakt... Ale tak się złożyło, że przez ostatnie dwa lata byłam z facetem, który mierzył dokładnie tyle, co Ty i ja, czyli 170 cm. I na pewno nie to było przyczyną naszego rozstania. Może fizycznie nie był potężny, ale jego hart ducha i siła charakteru sprawiały, że czułam się bezpiecznie z nim. Pracuj nad sobą, bądź konsekwentny i silny wewnętrznie, to najważniejsze. I łebek do góry, masz dopiero 19 lat ;-) Nie przejmuj się głupimi równieśniczkami, które wolą "spoczko menów" o aparycji spasionego miśka. Z czasem im przejdzie :-)

Gość Jurek Ogórek
No masz problem, nie wiem czy jakas cie zechce :)

:O a widziales kiedys gościa ponizej 1.70 ktory ma dziewczyne? :O pewnie nigdy nie wiem dlaczego tak uogolniacie i na nas narzekacie :O \'\'Wiem, ze przez taki wzrost nigdy nie uda mi sie znalezc zadnej dziewczyny, bo ktora by chciala chodzic z takim krasnalem... \'\' kobiety nie patrzą tylko na wzrost :O 🖐️

Gość moj mąz ma 169 dokładnie
tyle ile ja :)