Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
VenusHorizon44

Wolwerine świetna gra

Polecane posty

Zdecydowanie klasa 👌😏 lepiej wygląda niż uncharted 4 czy mgs delta ciągle akcja fabuła do przodu dubbing infantylny strasznie ale zabawny np zginołem a npc chooj ci w dope 😂

Ale faktycznie prowadzi za rękę aż ...izm ale mi nie przeszkadza dawno w nic nie grałem przynajmniej nie będę bladzil i być może wreszcie coś se przejde 

6 godzin temu, Doctor Evil napisał:

a levele wbijasz?

No musze wyłączyć te wszystkie pomagajki w opcjach bo to jest żałosne 

7 godzin temu, Doctor Evil napisał:

a levele wbijasz?

Ale najfajniejszy ten program do kopiowania wreszcie nie muszę uzywac dwóch przestazalych 

piwo taki łój jak miód lub masło🤮🤮 

Edytowano przez Doctor Evil

9 godzin temu, VenusHorizon44 napisał:

Ale faktycznie prowadzi za rękę aż ...izm ale mi nie przeszkadza dawno w nic nie grałem przynajmniej nie będę bladzil i być może wreszcie coś se przejde 

No xD

To jest gra dla mega noobów co nigdy pada w ręce nie mieli i byle mecz Fortnite/Rocket Leauge by ich wyłożył 😂

Edytowano przez eRCe

3 minuty temu, eRCe napisał:

No xD

To jest gra dla mega noobów co nigdy pada w ręce nie mieli i byle mecz Fortnite/Rocket Leauge by ich wyłożył 😂

Ale jest przesadzone strasznie np przed bazom wszystkich wycioles w pien i się zastanawiasz gdzie teraz a gra od razu naciśnij ®3 ty olewasz ok tu przepasc tu drzewo pewnie po drzewie drzewo oczywiste zamalowane na biało bez kory bys się domyslil wciskasz X a gra 💨💨💨💨💨💨⬆️ idz za zapachem ale tylko jedna droga jest na górę a gra X ty X a gra 🔜💨💨💨💨💨💨 ale to tylko gzymsy z assasin creed se myslisz no i uj 1/3 ekranu 85" masz w dymie do góry...

Albo otwarty teren jakieś miasteczko a tobie przebija przez budynki niebieska poswiata znajdziek z 1km bys przypadkiem nie przeoczyl...

9 minut temu, eRCe napisał:

No xD

Mam nadzieję że da się gowwno wyłączyć w opcjach 

Np idziesz w zalanej piwnicy jedna tylko droga... A po ziemi biegnie linia niebieskiego dymu i gra naciśnij przycisk ®3 żeby zobaczyć podpowiedź 🤣 

• Haha 1

1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał:

By zobaczyć podpowiedź 🤣

Hahaha... Co się dzieje z tymi devsami. Padaka. Kiedyś miałeś Morrowind, typ ci powiedział gdzie masz iść i tyle, zero znaczników radz sobie sam. 

Pomijając że ciągle irytuje ...izmem podpowiedzi to fajnie jest grafika ciągle akcja fabuła do przodu krwawo jest 

Trochę mi się nie podoba że wolwerine może umrzeć chodzi o coś takiego ze masz pasek zycia pod nim 3 paski krwawosi które są dodatkowe zycia

I jak główne zycie ci zejdzie a masz 1 z 3 chociaz krwawosci od tniecia innych to upadasz i mozesz dusic kwadrat by się wyleczyc 

Potem wstajesz ale i tak można zginac bo to na normalu jusz nie jest era ps2 że przeciwnik czeka w kolejce jeden z daleka strzela tobie schodzi zycie bo tniesz innego

Chodzi o to że wolwerine powinien być nieśmiertelny madafaka ale wiadomo musieli to jakos ogarnąć zeby ginąć 

4 minuty temu, eRCe napisał:

Hahaha... Co się dzieje z tymi devsami. Padaka. Kiedyś miałeś Morrowind, typ ci powiedział gdzie masz iść i tyle, zero znaczników radz sobie sam. 

Som dwa tryby 1080p-1440p60 lub 1440-4k30 a ps5 pro ma to drugie 60 po prostu 

Ja gram 60 bo 85" wole ladny obraz trochę widać że laguje 30fps jak się tnie vs 60

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować