Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmm

odstawienie tabletek, ciąża, objawy

Polecane posty

Gość mmmmmmmm

przestałam brać tabletki potem była mała wpadka przy pracy , jest 12 dzień po "tym" a ze mną dzieje się coś dziwnego, ból w podbrzuszu, rzadkie ale są zawrtoty uczucie że jest mi nie dobrze, jednak nie wymiotujem, spać nie mogę , jakaś taka jestem przynudzona czy może być to ciąża? czy to objawy po odstawieniu tabletek test zrobilam - jest negatywny jednak czy 12 dzien to nie za wczesniej?

Gość mam podobny problem...
Hmm, widzisz nie wiem czy to są objawy wynikające z odstawienia tabsów, bo ja tak nie miałam, Ale mam podobnie jak Ty, jeśli chodzi o sprarwę ciąży, tylko jest jeszcze za wczesnie u mnie na jakiekolwiek objawy. Czy ktoś wie, kiedy mozna zrobic test ciazowy zeby nie było za wczesnie?

Niby na testach ciążowych piszą, że wykrywają ciążę już 6 dni po zapłodnieniu, ale ja bym temu nue ufała!Test najlepiej robić w dniu spodziewanej @ z porannego moczu!Jeszcze lepszym rozwiązaniem jest test z krwi (beta hcg). Koszt około 25 zł!Ten nigdy się nie myli :)

Gość mam podobny problem...
u mnie problem tez w tym, ze nie wiem juz kiedy bedzie ten spodziewany dzien @ bo po odstawnieniu tabsow pierwszy okres (ten jak w siedmiodniowej przerwie) pojawil sie, natomiast tego drugiego ani widu ani slychu. Z tego co zauwazylam na tym forum to prawie kazdy tak ma po odstawieniu. Wszystko sie rozrergulowuje:(