Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja mam pytanie takie

Imię Kamila dla dziewczynki, ładne??

Polecane posty

Witam!! Zastanawiam się nad imieniem dla dziewczynki, obojgu nam podoba się imię Kamila. Co sądzicie o tym imieniu?? Zastanawiam się nad kilkoma, podoba mi się: Kamila Karolina Anna Zuzanna Aleksandra Magdalena Joanna Julia Chciałabym, aby imię podobało się też tym osobom, które będą ją spotykać:) i żeby było akceptowane przez dzieci, napiszcie co myslicie:) Pozdrawiam

Gość ciotka wiesława
kamila mi się podoba i karolina

Gość Brondynka
... i będzie piękna jak Kamilla Parker :) Kobyłą. Znam dwie Kamile, obie zarozumiałe i brzydkkie.

Gość ciotka wiesława
w sumie to wszystkie te imiona dośćzachowawcze, więc ludzie je będą akceptować - ale julia nie dawaj, bo będzie ich i tak 20 w klasie

ej niby to nei ma znaczenia ale znam kamile jest okropna ,wszedzie wprowadza zamet ,obłudna kłamczucha blech nienawidze jeje z drugiej storny to dziwne ze wybierajac ime patrzymy na znajomych jakby to imie miało kształtowac człowieka........

Gość tamara......
Julia - szlachetne imię :) Natalie - wszystkei sa dobrze zorganizowane i bardzo zaradne w życiu :))

okropnie nie podoba mi sie to imie. Lubie imiona Antonina (Tosia), Melania, Daria, Irmina, Irena, Martyna, Dominika, Marysia. Ktore z tych imion wybiore kiedys dla mojej coreczki :)

Dzięki za odpowiedzi:) Zastanawiamy się nad imionami "zachowawczymi", bo chcemy, żeby nie tylko było modne, ale żeby za 30 lat nie było imieniem jak Hermenegilda, czy Kunegunda. Sporo jest teraz nowoczesnych imion:) i dlatego chcielibysmy odrobine mniej "odwaznie":) Dzieki za wypowiedzi:) A skoro już tak rozmawiamy o cechach ludzi o danym imieniu, to generalnie bardzo chwalę sobie Anki i Aśki:)

Mia, jedno z tych imion, które wymieniłaś sama nosze:) Pozdrawiam:)

Gość Dajana Crus
ja mam na imie Kamila heh:P tak szczerze to nie podobalo mi sie to imie ale z biegiem czasu sie przyzwyczailam:) lubie jak wolaja na mnie Kama Kami itp byle nie tak oficjalnie KAMILA:D:P i jeszcze tak na marginesie to nie wszystkie dziewczyny o imieniu Kamila musza byc od razu obludne klamliwe brzydkie itp.!! ja nie wprowadzam zametu a wrecz przeciwnie!! na urode tez nie narzekam wiec...to zalezy...:P

Gość ciotka wiesława
mnie się też dobrze kojarzy kamila, bo mam taką kolezankę , jest niesamowicie miła , wesoła i ciepła, po prostu się miło robi jak sie o niej mysli

Gość buka poka
Nic mnie tak nie złości, jak generazlizowanie, że Julki są śliczne a Antki zaradne czy tym podobne bzdury. Owszem, często przenosimy sympatię z człowieka na imię i to jest normalne, ale nie możemy powiedzieć, że wszystkie osoby o tym imieniu są takie. Ja np. uwielbiam imię Maciej, bo miałam kolegę o tym imieniu, który był fajny, przystojny i inteligentny. W życiu jednak nie powiedziałabym, że wszyscy o tym imieniu są tacy. Przecież imię nie kształtuje naszej osobowiści. A co do pytania to mnie się Kamila podoba.

autorko napewno nie znajdziesz imienia,które będzie sie podobało wszystkim ludziom-wystarczy poczytać inne topiki o imionach :) buka poka słusznie napisała,że nie powinno się generalizować ,ja mam córkę Kamilęjest super dziewczyną i nie ma to związku z imieniem jaki nosi :D

Gość gość
Anka nie dawaj strasznie oklepane i wszedzie ich pelno znam taka jedna Anke jest btzydka, fauszywa i strasznie zarozumiala i wredna polecam Kamila bo ja sie tak nazywam i nikt narazie nie smieje sie z tego imienia a podobami sie imie tez Tosia ale nie Antonina bo moja kolezanka sie tak nazywa i podpisuje sie Tosia, przedstawiajako Tosia a potem ludzie sie jej pytaj jak sie naprawde nazywac :/

Gość gość
To ja ta od Anki hahahah no jakby cos to mi sie yez podoba SELENA tak jak Selena Gomez :)

Gość gość
Anka nie dawaj strasznie oklepane i wszedzie ich pelno znam taka jedna Anke jest btzydka, fauszywa i strasznie zarozumiala i wredna polecam Kamila bo ja sie tak nazywam i nikt narazie nie smieje sie z tego imienia a podobami sie imie tez Tosia ale nie Antonina bo moja kolezanka sie tak nazywa i podpisuje sie Tosia, przedstawiajako Tosia a potem ludzie sie jej pytaj jak sie naprawde nazywac :/