Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivis

Czy ufac kolezance?

Polecane posty

Gość do........
nie mam sily ani ochoty do pracy ja musze funkcjonowac

Gość do........
a dzieki wam jeszcze z niej zrezygnuje

Gość do........
nara

Gość Jestes bardzo naiwna ...
facet kolezanki wyjechal i wy macie się nią opiekowac, no nie chyba na glowę upadłaś, jak ona sobie nie radzi to niech wraca do domu ... Po co ona u was spi, wykorzystuje sytuację, że u was troche jest nie tak i jest gotowa , spragniona czułości ... Mam nadzieje, że razem nie mieszkacie ? Ogranicz z nią kontakty do minimum, bo to wredna suka i stopniowo doprowadź do calkowitego zerwania stosunkow (zrób to z wyczuciem) ... Badx tez milsza dla swojego faceta i dobrze by było zebyś w jego sercu zasiała ziarenko wątpliwości, niech bedzie trochę o ciebie zazdrosny, TYLKO NIE PRZESADZAJ :-d

Gość Nivis
Nocowala u nas w Sylwestra, bo nie miala czym wrocic do domu po pokazie sztucznych ogni. Nie bardzo mi sie to podobalo, ale z drugiej strony chcialam pokazac jaka jestem dobra i otwarta. No to teraz mam:( Dzieki za rade. a te wpisy o nicku do... to co to ma byc??

Gość Nieeeeeeeeee
nie ufaj jej, i najlepiej niech ona zyje swoim zyciem, a wy swoim Nie jestes jej niańką

nie wiesz jak to jest ... :-d kto ma wieeeeeeeeeeelkie serce musi miec, wielką dupę, pozdrawiam :-D

Gość Nivis
Wlasnie-macie racje. Ja ciagle dostaje po dupie za moja dobroc:( Na dodatek wczoraj probowalam wyjasnic chlopakowi czemu jej zachowanie mnie niepokoi, a on mnie wysmial i znowu jest zle miedzy nami:(

Gość Nivis
Zaczal ja tlumaczyc, ze nie odzywala sie do mnie po tym, jak sie na niego obrazilam, bo jak ja jestem wkurzona, to ciskam piorunami i dziewczyna sie przestraszyla. Jaaaaaasne.

Gość Temat swojej kolezanki
w rozmowie ze swoim facetem pomijaj. On czuje się super, że wzbudza zazdrość w tobie, to łechce jego ego... odpuść sobie, ale rób swoje tzn. niech kolezanka zyje swoim zyciem, a wy waszym. Traktuj ją jak powietrze...

Gość Nivis
Racja, widze, ze nie ma co rozmawiac o tej kolezance z nim, bo nic dobrego z tego nie bedzie.

Gość _kobra
co mówiły ci juz tu "Behemot" i "Ja bym zrobioła tak" twoj atak na nią, nawet najbardziej uzasadniony, spotka sie z jego kontratakiem, jeszcze sobie tylko swoje argumenty mocniej w głowie utrwali...

Gość Zachowaj spokój
nie ruszaj tematu swojej kolezanki, ale rób swoje, to znaczy unikaj kontaktu z nią ... i bądź konsekwentna. W stosunku do faceta miła, ale dobrze zebyś zasiala jakies ziarnko zazdrości u niego, niech wie, że moze ciebie stracić, tylko nie przesadzaj z tym , pozdrawiam, życzę szczęścia 👄

Gość Nivis
Ta kolezanka nie daje za wygrana:/ Wczoraj moj chlopak zaczepil ja na GG (powiedzial mi o tym), a ona choc w tym samym czasie gadala na GG ze mna nic mi nie powiedziala, ze gada tez z nim! Z kolei wieczorem bralam prysznic i gdy wyszlam chlopak powiedzial mi, ze cos tam mu napisala (niewazne co). Poszlam wiec sprawdzic czy do mnie tez o tym napisala (bylam caly czas dostepna na GG) a tu sie okazalo, ze nie! Napisalam wiec do niej i spytalam czemu tylko mojemu chlopakowi to napisala? A ona sie obrazila i wylaczyla! Tak jakby miala cos na sumieniu! Czy to nie jest kolejny dowod na to, ze go podrywa??

Gość padne.
Jezu dziewczyno. Wez na to popatrz z boku. Ty naskoczylas na dziewczyne, ze odezwala sie do Twojego chlopaka, a do Ciebie nie! Wolna wole ma. Moze robic co chce. Ja tez bym Ci nie odpisala na jej miejscu, no bo wez. Szczeniackie zachowanie :o

Gość Nivis123
Przeczytaj najpierw caly topic a dopiero potem sie wypowiadaj. Ktos mi zarezerwowal nicka:/

Gość Nivis123
No i ona nadal zaczepia mojego chlopaka na GG i pisze mu jakies bzdury, np. gdzie ostatnio byla i jak sie bawila albo co ostatni zalatwila. To wyglada tak jakby sie do niego podwalala! A do mnie z kolei na niego nawala. Czy to nie jest podejrzane??

Powiem w skrócie: kolezanka jest nie w porzadku, a Ty jesteś w oczach chłopaka tą złą, która o wszystko się czepia, więc zbliża się do tej drugiej, no bo ona jest miła i uprzejma. Działaj natychmiast! Przede wszystkim stań się bardziej obojętna, odpowiadaj, jak Cie o cos pytają, ale koniecznie zacznij wychodzić sama! Nie uwierzę, że w Twojej dzielnicy jest az tak niebezpiecznie, że nie możesz sama wyjśc do kina. Zacznij wychodzić sama, stań się lekko niedostępna, niech facet gania za Tobą. A koleżankę traktuj chłodno. Natomiast w sytuacji, kiedy TWÓJ chłopak gada z koleżanka, a Ciebie olewa, masz prawo zaprotestować i to natychmiast. Skor jesteście razem, to Ty masz być na pierwszym miejscu i koniec.

Gość Nivis123
Dzieki za rady i opinie. On niestety nie widzi tego, ze ona go podrywa i zachowuje sie nie fair! Zaczelam wychodzic sama, a nawet spotkalam sie z innym facetem. Pomoglo!:) Nawet wprost mi powiedzial, ze teraz bardziej mu na mnie zalezy, bo pokazalam, ze nie jestem okrecona wokol niego jak bluszcz:)

Gość Nivis123
Ta kolezanka postanowila mi dzialac na nerwy. Wczesniej udawala, ze niby jest taka biedna, nie ma tu nikogo, a tymczasem ma sporo znajomych do tego stopnia, ze juz nie nocuje w weekendy w domu, bo zapraszaja ja do siebie na noc. Codziennie prawie odzywa sie do mnie na GG i pisze z kims sie spotkala albo planuje spotkac i co robila. hyba robi mi w ten sposob na zlosc, bo wie, ze ja tu nie mam takich kolezanek, z ktorymi bym sie spotykala. Zreszta nie zalezy mi, bo i tak niedlugo wracacm do Polski. Nawet jakbym miala, to nie nocowalabym u nikogo - nie jestem takim wloczykijem jak ona.

Gość Pani porada
twoj chlopak tez wraca?

Gość Nivis123
Tak, wraca ze mna, ale chce tu jeszcze przyjechac.

Gość pozdro800
mysle ze niebezpieczenstwo jest zazegnane ;)