Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdeczka dla Ciebie

A teraz ja wam coś opowiem

Polecane posty

Z natury jestem jestem szaloną osóbką lubiącą się bawić. Miałam dużo facetów niestety niektóre związki zaczynały się od seksu dlatego też szybko się kończyły. A teraz jest inaczej. Poznałam chłopaka jesteśmy razem po kilku tygodniach gdy byliśmy uniego całowaliśmy się troche pieściliśmy zapytał czy chce się z nim kochać powiedział tak ale jeszcze nie teraz bo to za szybko. i wiecie on mnie przytulił mocno pocałował i powiedział że cieszy się że tak odpowiedziałam. Nie przeczy bardzo go podniecam i chciałby ale mam racje za szybko. Do dziś jescze się nie kochaliśmy a on jest wspaniały powiedział że przy mnie czuje się szczęśliwy. A ja się cieszę bo jest pierwszym facetem który naprawde coś do mnie czuje i nie chodzi mu tylko o seks. Przypuszczam, że gdybyn wtedy się zgodziła pewnie nie bylibyśmy teraz razem bo wziąłby mnie za łatwą. A on szuka żony a nie panienki do zabawy. Czasem zastanawiam się czy ja na niego zasługuje bo troche balowałam w życiu ale teraz chce być inna dla niego. Jaka jestem szczęśliwa życzę wam wszystkim szczęścia. I dziewczyny porządni faceci naprawde istnieją:)

Gość Darth Sidious
nie ciesz sie,jak sie facet dowie ile mialas zwiazkow zaczynajacych sie od seksu to cie rzuci:)

Gość a ja 1234567890-
ale jestes wredna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie musi mu nic mowic TO JEJ PRZESZLOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ładny obrazek.. :) jak widzisz niektórzy mają nieprzepartą ochotę wbić szpileczkę w ten balonik trzymaj się : o )

Gość powinnaś zmienić nick
na: niewyżyta suczka dla Ciebie :)

dzięki :) jestem z siebie dumna bo naprawde się zmieniłam a jego rodzina bardzo mnie polubiła moja zresztą jego też Niewiem czasem czuje że na niego nie zasługuje ale z drugiej strony jestem wdzięczna losowi że dał mi taką szansę a ja zrobie wszystko żeby jej nie zmarnować

Gość 24
chryste jak sie pojawiaja prawiczki w kafeteri to wszyscy nad nimi skacza, a ciebie jeszcze opierdola za to ze wolisz doswiadczonych, a jak dziewczyna wyzwolona jest to dalej, niech sie poczuje jak dziwka, och panowie, panowie, i jak to o was swiadczy?

dokladnie jak powyzej a ty gwiazdeczko przestan sie tak biczowac-zdrady i oszustwa sa zle,ale jesli bylas samotna to mialas prawo sypiac z kim chcialas,uswiadom to sobie wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! kiedy ludzie pojma,ze seks dla samej przyjemnosci jest tez czyms dobrym?

Gość gehrter
kiedy ludzie pojma,ze seks dla samej przyjemnosci jest tez czyms dobrym? Mam nadzieję, że nigdy, bo to nieprawda.

Gość 24
gehrter, okresl sie polciowo

Gość skurczybykk
jak się chce to do wszystkiego można dorobić ideologię,nawet do tego że człowiek żyje wyłącznie dla seksu

Gość 24
to znaczy ze jak ktos nie chce upraeiac seksu to spoko, ale jak ktos chce to jest bleeeeeeeeeee? przeciez to zwykly brak tolerancji.

Gość no to ci powiem że
kilka tygodni??? co ty wiesz o szczesciu hehe

Gość Co za spryt
ale natury nie zmienisz

nie mowie o bzykaniu sie po pijaku ze slabo znajomymi kolesiami na imprezach,ale o kilkudniowych romansikach,czasem nawet na jedna noc-bywa,ze czujemy,ze nic nas na dluzsza mete z kims nie zwiaze,ale jest przyjemnie i milo i oboje nie mamy akurat zadnego partnera,wiec spedzamy kilka seksownych chwil razem. to tez jest piekne🌼 a wiadomo,ze jak sie nie jest w zwiazku przez np. kilka lat,to moze sie takich sytuacji zdarzyc wiecej-i wcale nie czyni to nikogo \"niewyzyta suczka\". pewnie,ze fajnie by bylo spotkac od razu wielka milosc,ale niestety wiekszosc ludzi musialaby zyc bez seksu wiele lat czekajac na te wyjatkowa osobe. uwazam romansiki za cos uroczego i bardzo potrzebnego.(zanim sie spotka milosc)

Gość samotny24
I po co balowalas? Teraz porzadny chlopak dostanie bubel :/ Ja tez jestem porzadny, nie balowalem, trzymam wszystko w sobie dla tej wspanialej kobiety, ktora za niedlugo spotkam :)

Gość z małolatami
sie nie dyskutuje, ignoruj smarkaczy

cenna uwaga. Wiecie co wam powiem nasz związek się rozwija a ja widzę jak powoli się zmieniam na lepsze kiedyś zeszłam na złą drogę ale dzięki niemu malutkimi kroczkami wracam na dobrą. Robię to nie tylko dla niego ale przedewszystkim dla siebie!!

Gość powodzenia
gwiazdeczka dla Ciebie kazdy w zyciu popelnia bledy jednak nie kazdy potrafi sie przyznac. POWODZENIA DZIEWCZYNO🌻:)

nię dziękuje żeby sobie nie zapeszyć:) Wiesz wierze w to .że każdy z nas odnajdzie swoje szczęście. Ja bardzo dużo przeszłam w swoim życiu i nie wierzyłam że coś może się zmienić. A tu taka miła niespodzianka. Nigdy nie przypuszczałam że taki dobry odpowiedziałny normalny facet zwróci na mnie uwagę. Chciałabym żeby to był ten jedyny będę dążyć do tego by tak było.

samotny24 --> \"trzymam wszystko w sobie dla tej wspanialej kobiety\" buahahah dużo tego będzie... a jakie rozczarowanie, że zabrała te wszystkie skarby, gdy już się rozstaniecie ;>

Gość wiesz co...
Coś w tym jest co piszesz. Ja też miałam podobną sytuację, gdyby nikt z nas nie miał zahamowań...to pewnie róznie by sie to skończyło.Pragnęłam go, ale ... ale ja tego dnia powiedziałam, że nie...i teraz to wszystko inaczej sie toczy. A usłyszałam nawet ostatnio coś co było dla mnie wspaniałą nagrodą, podziękował mi, ze wtedy tak po prostu nie poszliśmy dalej... Ludzie musząsie poznać, trzeba dać rozkwitnąć przyjaźni, a kto wie może miłości. gdyby do czegoś wtedy doszło dzisiaj pewnie kazde z nas unikałoby drugiego.

Gość wiesz co...
Też trochę przeszłam, a teraz czuje, że ceni mnie ktoś kto jest do tego wyjątkowy...nie wiem jak to się rozwinie, ale jedno jest pewne, nie niszczyliśmy dzięki temu co sie stało niczego...