Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

florian

Zobaczcie co odkrylem przypadkiem , wiem jak pisac pogrubione litery .

Polecane posty

no qurwa faktycznie bez linku ale z masa kropek , kresek i ch** wie czego :P :P :P faktycznie świetnie to wygląda :O :O

Gość znawca przez małe z

Gość kinga z m jak makabra
Ja.................................................................................................................................................zsjupizs

Gość stop nie moge
Tekst …

Gość taki jeden chlopiec
Zdradze tajemncie na glownej stronie , chodzcie tam

Gość że co
witam I piszesz Ja -------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- s. -------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- piszezs < br /> JESTEM WIELKI I pogrubiony drośc

Ja -------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- s. -------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- niewiem czy mi sie udazs < br /> mam nadzieje ze takzs

witam I piszesz Ja -------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- s. -------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- < br /> JESTEM WIELKI I CZARNY jeszcze gdybym wiedzial jak tego dokaonalem ten wczesniejszy czarnuch to robil to tak zze wklejal link do kodu ktoy pewnei skad wzial a robie sie to dosc skomplikowanie jak ktos sie chce nauczyc to musi miec frontpage lub pajaczka np i niech sobie wkle moj post tam wszytsko sie wyswietli

ja dalej nieiwem czy ktos moze wyjasnic jasniej

arava🖐️ p.s. wklej mojego posat do FP i juz masz tylko usun niepotrzebne smieci;)

Gość dfggg
hm..