BabkaBożaBeware 52 Napisano 3 godziny temu Magdalena! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 5 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Magdalena! Ja mam ostatnio szajbę na Silent Circle "Love is just a word". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 52 Napisano 3 godziny temu Ja chyba na nic nie mam szału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu O Marija Marija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 52 Napisano 3 godziny temu Marija donciu hir mi kolyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu Byla taka piosenka chyba oo marija mariija xD ma marija XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 52 Napisano 3 godziny temu Anna marja smutnom ma morde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu Ja mialem smutna morde, wiele lat... Rzadko kiedy sie smialem albo cieszylem z czegos. Anhedonia. Poszedlem kilka tygi temu do jazz klubu, i tak mnie ludzie chwalili i moja gre na perkusji, ze teraz ciagle sie smieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 52 Napisano 3 godziny temu Niektórzy mają taką morde po prostu. Ty tez. I po co sie doszukiwać czegokolwiek w naturalnym wyrazie ryja u kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu Ale mam tez piekne zęby, a smutny rzadko je pokazuje, a w jazz klubie po kazdym graniu jak zagralem i slysze brawa, a potem ludzie do mnie podbijaja i mi mowia jak dobrze zagralem, to nigdy sie tak nie smieje jak wtedy W srode jak zapodam bicik tez chyba sie bede cieszyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu To jak potrafie grac to jest powod do radosci a nie placzu. W szoku jestem jak mnie ludzie chwala jak gram na perkusji i jak im sie podoba Pubowy palker, ktory tam od lat grywa i perkusje przywozi mi mowi, ze kocha moja gre w ogole, bo jego zestaw brzmi zajeebiscie jak gram, ze to trzeba grac w odpowiedni sposob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 52 Napisano 3 godziny temu Łelkom tu di hotel cafeteria dys kudbi hewen or dys kudbi hel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 52 Napisano 3 godziny temu Sacz e lowli plejs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 3 godziny temu I wanna know what love is I want you to show meeee xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach