Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózeczek

Która firma lepsza Taco czy Wózkoland???

Polecane posty

Gość Wózeczek

z dostepnych i odpowiednich na moją kieszeń mam wybrac wozek z tych 2 firm. która polecacie??? prosze o opinie.

Gość Wózeczek
no nie są takie wielkie w rzeczywistosci no i sprzedawca w sklepie powiedział ze ich waga -do 15kg a na allegro np. 19 albo ponad 20 :O czyzby ściemniał zeby tylko sprzedać??? no i nosidło ma wymiary 70/25...to chyba troche mało? noworodek w kombinezonie nie bedzie miał za ciasno??? prosze o opinie pan które posiadają wózki z tych firm.... bo grubo musze sie zastanowic zanim to kupie...

Gość fajakbs
ja mam taco i jestem bardzo zadowolona. Sa stabilne, choc ciezkie,ale nie odczówa sie tego pchajac wuzek. Dobrze amortyzuja. I wygodne dla dziecka.

ja tez mam taco-city voyager i jestem bardzo z niego zadowolona, aczkolwiek jego waga to ponad 20 kg, wiec kupa masy, ale wozi sie leciutko, tej drugiej firmy nie znam

Gość MONIKA77
znajomi mają wózek TAKO - odradzam, strasznie ciężki, Oni też by Ci odradzili, kupili i miał być jeden jako głęboki i spacerówka, powiedzieli że po zimie go sprzedadzą i kupią coś lżejszego. Polecam pomysł Pani ze sklepu z wózkami, kupić gondolę , potem sprzedać i kupić lekka spacerówkę. Ja tak zrobiłam jestem zadowolona. gondola ROAN KORTINA-ok 700 zl tak jak Tako, potem sprzdałam za 500 zl , dołożyłam kupiłam PEG PEREGO - PLIKO P3może nie super tani, ale za 500 zł można kupic lekką nową spaceróweczkę.

Ja mam wózek Tako i jestem z niego zadowolna. Faktycznie wózek jest ciężki ale bardzo łatwo się go prowadzi. Na począku małą woziłam w gondoli, potem woziłam ją na półleżąco teraz korzystam ze spacerowej wersji . Dziecku w takim wózku jest wygodnie teraz jest zima i wydaje mi się że w takim wózku jest cieplej niż w zwykłej spacerówce. Jeszcze nie wiadomo czy nie spadnie śnieg, nie wyobrażam sobie wtedy wozić jej w lekkiej spacerówce, bo wtedy taki wózek to chyba trzeba nieść w rękach. Także czekam do wiosny i wtedy sprzedam ten i kupię sobie jakąś lekką spacerówkę. Wózek się nie psuje, na dole jest duży kosz na zakupy, torba. Myslę ze w takim przedziale kasowym i tak nie kupisz lżejszego wózka. Także polecam Tako

Ja bym polecała Taco. Mam taki model i uważam, że jest super. Bardzo lekki i łatwo można go złożyć. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.