Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubna niebawem

kolezanka wprasza się na moje wesele

Polecane posty

Gość slubna niebawem

Moja znajoma(córka mojego pracodawcy) często nas odwied na moment, taka jest bezposrednia ze pyta co u mnie i takie tam. I ciągle wprasza się na wesele.raz chyba wspomniałam ze rodzine zapraszam bo nie stac mnie na znajomych w pierwszej kolejności. Pozatym ona nie jest kolezanką na tyle bym miała ją zaprosić.Co mam zrobic?slub za kilka miechów a ja jej nie planuje na weselu.

Gość w okolicach wesela
zaproś ją na kawę, może też kilku innych znajomych, których na wesele zaprosić nie możesz. Uprzedź wszystkich że to takie właśnie przed- lub po- weselne spotkanie. koleżance wyraźnie a le grzecznie i zuśmeichem zakomunikuj, że NIKOGO ze znajomych nie zapraszasz na wesele, ale zprzyjemnością zobaczysz ją na slubie

o to jest bardzo dobry pomysl ten wyzej;) Ciebie nie wyniesie duzo, a im bedzie milo ze pamietalas o nich i chociaz w taki sposob ich zaprosisz:)

Gość slubna niebawem
widzisz na kawe mozemy się umawiac często, a ona chce na wesele , chce mnie widziec w s ukni, najesc się ciasta, tańczyć...

Gość proszę bardzo.
no to jej powiedz ze nie planujesz jej zaprosić, albo najzwyczajniej nie dawaj zaproszenia-chyba się domyśli