Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truuskaffka

Problem z okresem...

Polecane posty

Od jakiegoś czasu mniej wiecej co drugi okres mam jakiś dziwny, być może to jest normalne ale sie troszke martwie. Mianowicie w 2 i 3 dniu oprocz krwi moja pochwa wydala taką ja wiem jak to nazwać błonę, galaretke, to nie jest płynne raczej zwarte i czerwone jak krew i wydala się tego dosyć dużo czasem takie średnicy 3cm co to może być czy wy macie też coś takiego....nie zawsze to jest dawniej też sie wydalalo ale sadzilam iz jest to blona śluzowa ktora sie zluszcza i traktowalam to normalnie ale bylo tego zdecydowanie mniej....

Gość Sarna jasna
Miewam czasem takie okresy ale wg mnie to po prostu nadmierne złuszczanie błony śluzowej. Zrób sobie cytologię, żeby nadżerkę wykluczyc.

Gość rusalka wodna
moim zdaniem to są zwykle skrzepy i nie ma się czym przejmowac, ja mam je czasami, a czasami nie, nie wiem od czego to zależy, ale to jest raczej normalne, jeśli Cie to jednak bardzo niepokoi to ic do lekarza, bo ja moge wypowiedziec tylko swoje zdanie, nic więcej.

dzieki dziewczyny wlasnie sie wybieram do lekarza ale chcialam sie skonsultowac z innymi dziewczynami:* jak ktos cos wie jesczze lub tak ma to piszcie

Gość rusalka wodna
teraz doczytałam, ze masz to co 2 okres, z każdego jajnika możesz miec inaczej, ja od lat miewam takie miesiączki gdzie te skrzepy sa naprawdę duże, nie przejmuj sie;-)

aaa no być moze to jest przyczyna ze co drugi okres mozna jakos temu przeciwdzialac bo to jest raczej uciazliwe gdy sie zaklada tampon to ok bo on je utrzyma i podczas zmiany np sie wydostaja a tak normalnie gdy jest sama podpaska to strasznie niekomfortowo sie czuje zwlaszcza gdy nie ma w poblizu toalety:((buzka pozdrawiam i dzieki za pomoc:))

Gość rusalka wodna
ja nie znam żadnych sposobów, po prostu zmieniam często podpaski, ale ja najczęściej mam to podczas mycia sie lub oddawania moczu, rzadko na podpasce.