Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna jeszcze narazie

no 31 lat mam juz. ani męza ani dzieci

Polecane posty

Gość stara panna jeszcze narazie

chce miec rodzinę, normalnie chce zyć, miec dziecko, męza, mam dośc bycia stara panną. Faceta mam , w tym roku ślub (na szczęście) , ale z dzieckiem nie wiem. jestem po 30stce i ciagle zwlekam.nie planuje przez 3 lata napewno.A jak będzie potem cięzko? nie wiem czy nie poronię, praca stresująca, nie ma kto mnie zastepowac w pracy. ach......a kasa potrzebna. Mieszkanie nie urządzone do końca.....jak jest dziecko to juz każde wyjście do sklepy nie jest takie proste.......trzeba małego brac, ubierac i iśc, a on marudzi, biega wrzeszcząć. Teraz mam wygodnie, luz blues.......no ale musze to dziecko kiedys miec. Jestem kobieta która chce.........chcę dziecko a się boję.

Gość edwardzika
widzisz, ja podobnie mam. Strach a zarazem chęć.Nie umiem ci pomóc, bo sama mam ten dylemat i kłopot.

Gość jeśli jesteś
starą panną, to jest Twój świadomy wybór. To kwestia tylko i wyłącznie tego, jakie masz nastawienie i co siedzi w Twojej głowie!

a widzialo sie film dzis 13 jutro 30 ? :D 30 to super wiek to ze teraz wszystkie glupie malolaty zachodza w ciaze w wieku 20 lat lub mnie nie znaczy ze to dobrze :D wyjedz, zabaw sie, popuszczaj :P i nie marudzic :D

Moje ulubione: \"no 31 lat mam juz (...) mam dośc bycia stara panną. Faceta mam , w tym roku ślub (na szczęście) (...)\" Gratuluję Ci Twojego szczęścia, czyli ślubu, który wyzwoli Cię od znienawidzonego stanu staropanieństwa. :D Życzliwa stara panna w wieku lat 31 i 1/3 RzW

Gość kryska klaryska
Pod wypowiedzią Rybki zwanej Wandą podpisuje się: kolejna ZYCZLIWA stara panna w wieku lat 31 i 11/12 hhehe!!!:-D p.s. -Życie jest cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)