Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urazona smutkiem

Doradcie kochani.....................

Polecane posty

Gość urazona smutkiem

no więc tak, od 3 lat koleguje sie z X, zawsze było ok, wspolnie studiowalysmy, nie byla to przyjazx, ale dobre kolezensko razem z jej facetem i moim, wszystko sie zmienilo wowczas gdy ja rozpoczelam studia mgr a ona nie miala takiej mozliwosci, zawsze stram sie poswiecaj jej swoj czas, powiedziec dobre slowo...ona zaczela mnie olewac, tzn takie dobre kolezanki a nawet sylwka nie spedzilysmy razem, ja siedzialm w domu a ona poszla gdzies tam na impre....nie mam innej kolezanki, jak jej powiedzic ze tym sylwiek mnie urazila

Gość urazona smutkiem
nikt nie pomoze

Gość eFFetha
A jak jej powiesz, czy to coś zmienić ma?

Gość urazona smutkiem
niech wie co czuje jest mi prtzykro

Gość jak to........
powiedz po prostu, ze ci bylo przykro, siedzialas sama itd. skoro jestescie takimi dobrymi kolezankami to nie powinnas miec problemu z pogadaniem z nia o takich sprawch

Gość urazona smutkiem
no wlasnie mam problem bo jestesm,y kolezankami, a nie przyjaciolkami to bylo zawsze jasne i glupio jest mi powiedziec ze tak wyszlo....

Gość jak to........
moze ona o cos zazdrosna jest i cie probowala "ukarac" w ten sposob...kolezanki potrafia byc takie:O ja mialam taka sytacje jak sie dostalam na wymarzone studia mojej "pryjaciolki" :O a jej zabraklo kilku punktow

Gość jak to........
zapomnialam dodac ze z takim kims nie warto utrzymywac kontaktow. ja jestem etraz sama, kolezanke stracilam do osiagnelam cos wiecej niz ona, jezeli to mozna nazwac osiagnieciem...

Gość urazona smutkiem
tez mysle ze jest zazdrosna.....o studia , powiedziala ze jak bede mgr to bede dumna..dziwne spostrzezenie ...a i jeszcze jedno...pokazalam jej swoj pierscionek zaecynowy nic nie powiedziala..bylo mi przykro...a potem jak sie spila to sie wygadala ze fajny...widze coraz bardziej jej zazdrosc i brak szczerosci

Gość jak to........
ona probuje cie w ten sposob ponizyc, jezli mozna tak to nazwac, ja mysle ze moja "kolezanka" sie cieszy ze nie mam teraz nikogo, twoja sie pewnie cieszyla ze sama siedzilas w sylwestra... niesety sa tacy ludzie

Gość Siedziałaś sama
w Sylwestra jak masz narzeczonego ? Poza tym kolezanka ma prawo robic to na co ma ochote i nie musi z tobą siedzieć w domu :-D Myślę, że troche przesadzasz, przeciez slubu z nia nie brałaś :-D

Gość urazona smutkiem
ale skoro sie kolegujemy, to chyba mozemy spedzic go razem, uprzedzam ze widzialysmy sie w piatek i mowila ze zostaje w domu ze swoim chlopakiem a jak przyszlo co do czego to byla na imprze ....siedzialam w domu z narzeczonym bo nie mielismy gdzie pojsc!!!!

Gość Agula85
Może miała zamiar siedziec w domu ale jednak plany jej sie zmienily. Ja tez czasem tak mam że na ostatni moment wszystko sie zmienia. Pozatym miala prawo iść na jakąś impreze, przeciez nie umawiałyście sie że spędzicie tego sylwestra razem.

Gość TWORZYSZ ...
raz piszesz, że siedzialas sama w domu w Sylwestra a raz , że razem ze swoim chłopakiem Może zdecyduj się jak było ? PS Nastepny temat wymyslony przez małolatę